Önemli Bir Ülke İle Daha Vize Kalktı..Şok !!
-
lordvader89
Evet hocam haklısın bağımsızlıklarını ilan etmişler.Ancak bizim Kıbrıs gibi durumları tanıyan pek yok sanırsam.
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
Humerus bunu yazdı:
-----------------------------Abhaza değil hocam Abhazya orası.Rusya'ya bağlı diye biliyorum.Eğer öyle ise oraya da vizesiz gidilebilir.
-----------------------------Bende bağımsız diye biliyorum, Gürcistan dan kopmuş vs. vs.
-----------------------------bağımsız, Abhaza değil hocam Abhazya :F
-
Allahım güldüm baya yalnız herkes düzgün yorum yapmış aklını kullanarak geçende endenözyaya vizeler kalktı millet gerçekten seviniyodu dedim lan a.q avrupaya gidemiyosun çine gidemiyosun amerikaya gidemiyosun canadaya gidemiyosun gerisinin ne önemi kaldı zaten gerisi senden düşük devletler
-
en kısa zamanda küba için bekliyorum bu haberi umarım vizeler kalkarda şöyle rahat rahat 2 3 ay kalma imkanımız olur...
-
hep bi gidesim vardı da vizelerin kalkmasını bekliyodum bende.. saolun hükümet. xD
-
hollandada kalksın :D giderz mantar , cigara ,salvia içmeye :D
-
mobydick64 bunu yazdı:
desenize yeni sevgilileriniz sizi bekliyor muhaha :D
-----------------------------bir dişi istiyorum "YES mi?" Efeğt :D
-
işte bu süper oldu
sırada burkino faso :D
-
Saçma sapan yorumlar... Bi ülke ile vize kaldırılması sadece vatandaşların tatil yapmaları içinmi gerçekleşior ? Bi ülke ile vize kalkması demek ora ile ticaretin gelişmesi demek. Hiçbi anlam ifade etmese bile vize kaldırmak iki ülke arasındaki bağları güçlendirir zayıf bi devlet bile olsa önemli. Mesele tayip olunca herkez bok atıyor.
-
can atıyordum o ülkeye gidebilmek için iyi oldu bu :|