Önemli Üni Seçimi - Programcılık
-
şimdi sevgili mürid arkadaşlar
olay şu :
3 yıldır uşakta işletme okuyorum
buradan nefret ediyorum
okul uzadı gibi
össye girdim
4 yıllık bilgisayar müh zor gibi görünüyor
2 yıllık programcılık (bilgisayar teknoloji bilmem neyi) yazıp
işletmeyi de açıköğretime çevirip okuyabilir miyim?
bunu yapsam akla mantığa uygun mudur?
kariyerim ne yöne gider?
aklımda tabii ki belli bilgiler ve düşünceler var ama sizlere de danışmak istedim erkenden
-
Mersin Üniversitesini yaz derim :) Zorlamıyorlar bile çok rahat ense yaparak mezun olursun :D
-
Hocam bizimle hem programcılık okuyup aynı anda açıköğretimden işletme okuyan arkadaşım var fakat senin dediğin durumdan bu duruma gelebilme ihtimali var mı gerçekten bilmiyorum..
Ama diyeceğim şu ki MYO'da pek iş yok.. Dökümandan kopyala yapıştır yapıp oradan şu buradan buraya geldi deyip birşeyler öğrettiklerini sanan hocalar var.
ekleme : 4eye ile aynı okuldayız 5 yıldır :D
Ekleme 2 : 5 yıldır kebap :D
-
istemem mi ama Mersin de uzak :-/
İzmir veya Eskişehir var aklımda lakin gelecek kaygısındayım
bakalım...
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
istemem mi ama Mersin de uzak :-/
İzmir var aklımda lakin gelecek kaygısındayım
bakalım...
-----------------------------Ege'de okuyan arkadaşımız da var.Bize nispeten biraz daha zorluyorlar sanırım en azından birşeyler öğretmeye çalışıyorlar galiba..
-
bursda değilmisin :) gel bileciğe.. işletme okuyabilirsin 2 yıl daha hattta notların iyi olursa +2 olur güzel olur... hem çan var burda işine gelir..
-
ben şimdi 2 yıllık pc programcılığı okuyorum urfada bitirince direk sınavsız acık öğretim 3. sınıftan devam edecem yani diploması bi şe yaramayabilir ama askerliği kısa dönem yapıyosun akla mantığa uygun yani :)
-
heredotcomp bunu yazdı:
ben şimdi 2 yıllık pc programcılığı okuyorum urfada bitirince direk sınavsız acık öğretim 3. sınıftan devam edecem yani diploması bi şe yaramayabilir ama askerliği kısa dönem yapıyosun akla mantığa uygun yani :)
-----------------------------hoca kısa dönem kalkmadımı yaw :(
-
v1nyax bunu yazdı:
heredotcomp bunu yazdı:
-----------------------------ne alak hoca öyle bişey olsa bir çok kişi isyan eder
-
Lathedarkman bunu yazdı:
v1nyax bunu yazdı:
heredotcomp bunu yazdı:
-----------------------------ne alak hoca öyle bişey olsa bir çok kişi isyan eder
-----------------------------hacu bı ara kalkacak falan dıyolardı :) meclise yasa tasarısı gıduodu falan şimdi netten baktım bıraz :( kalkmamıs ben kalktı bılıodum amk gundemden bu kadar uzak kalınırmı evet kalınır pc basından kalkmazsan olur böle kendıme kızıoyrum sımdı..
konuya gelince bende aynen senın gıbı yapamayı dusunuyorum 2yıllık ve açıkdan ama programcılık hakkında cogu kişi yakınıyor iş yok diye
-
güncelleme