"Önemli"Nasıl Bir Ülkede Yaşamak İsterdiniz. Niçin? ( İNGİLİZCE )
-
Selamün Aleyküm ,
Arkadaşlar , ingilizce dönem ödevim bu :( ve ingilizceye hiç hevesim yok netten bulurum diye bu zamana kadar aksattım.. Ve google'da araştır araştır bulamadım birde siz bakarmısınız.. Belki siz bulursunuz veya hazır'ı vardır .. Çok uzun gerek yok.. Kısa birşey olsa bana yeter.. Lütfen yardım edin.. Yarın teslim etmem gerekiyor :( ..
Nasıl bir ülkede yaşamak isterdiniz? Niçin?
TEŞEKKÜRLER..
-
Aynı sorun bendede var. İnglizce olarak Türkiye'yi tanıtmam lazım nası ypcm blmym:S
-
Ben onu seçiçektim zor geldi , bu daha kısa sürer diye düşündüm.. Ama yapamıyorum :(
-
EMRYLMZ bunu yazdı:
-----------------------------
Aynı sorun bendede var. İnglizce olarak Türkiye'yi tanıtmam lazım nası ypcm blmym:S
-----------------------------http://en.wikipedia.org/wiki/Turkey
burdan basitleştir biraz sonra ver gitsin hocana ben öyle yapıyodum...
-
Ah bu gençler ah
-
pm atin bana odevlerinizi.suresinide verin.bi yabanci dil odev sitesi acsak iyi olur aslinda.
-
cordelian bunu yazdı:
pm atin bana odevlerinizi.suresinide verin.bi yabanci dil odev sitesi acsak iyi olur aslinda.
-----------------------------böyle bir site olursturursa herhangı bır kardesımız,elımde olan metınlerı orada paylaşırım...Yardımcı oluruz yani :)
-
apokontek bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------böyle bir site olursturursa herhangı bır kardesımız,elımde olan metınlerı orada paylaşırım...Yardımcı oluruz yani :)
iste dedik hocam tercumanlik gibi acalim birtane korece japonca ispanyolca felanda olsun is yapar dedim yada ucret alinacaksa atiyorum ucuz olsun 5lira 7 lira gibi.ama tik yok.ben php felan bilsem yapicam ama yapabilcegm en iyi site wp ile olur:)) -
Ben hala ödevimi yapamadım :( arkadaşlar türkçe makale bulsanız bile.. yeter.. çevirmeye çalışırım..
-
Ben Fenerbahçe'nin tarihi almıştım İngilizce dönem ödevi konusu alarak, taa lisede. Fenerbahçe'nin sitesinden aynen yazdırıp 100 aldım.
-
Memleket isterim
Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun;
Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.
Memleket isterim
Ne başta dert ne gönülde hasret olsun;
Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.
Memleket isterim
Ne zengin fakir ne sen ben farkı olsun;
Kış günü herkesin evi barkı olsun.
Memleket isterim
Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;
Olursa bir şikayet ölümden olsun.çevirisini yapıp ver hocaya tek sayfa.