folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Oneplus One Cyanegomod Yükleme Yardım

Oneplus One Cyanegomod Yükleme Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

İyi akşamlar hocalar.

Bir Adet Oneplus One 64gb Aldım çinden geldi İçindeki program garip bişey adı Color Os Ne Google Play var ne bişey

Dil olarakta sadece çince ve ingilizce var Buna Cyanogen mod yükleniyo biraz araştırdım ama ingilizcem yetmedi bi dosyayı indirip hafızaya attım anlattığı gibi yaptım olmadı varmı yardım edecek

şimdiden sağolun

#....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İyide o telefonda bildiğim kadarıyla zaten Cynagenmod ekibinin yaptığı rom var ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

İyide o telefonda bildiğim kadarıyla zaten Cynagenmod ekibinin yaptığı rom var ?

Yok hocam bu çinde satılanların üzerinde color os diye bi rom geliyo aslında fena değil ama dil yok :) bunu türkçe yapmanın bi yolu olsada olur :)

#....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

yokmu yardimci olacak

#....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Hocam önce telefonu rootlaman gerek. Android root ve rom yükleme yaz çıkar bi iki şey.

Şafak 1152!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Kod adı bacon 

https://download.cyanogenmod.org/?device=bacon

m11 snapshot en cm en günceli. Zaten her hafta güncelleme alacak telefon yükle m11 gitsin. Color OS la geliyor benim bildiğim. Normal yani.

Almanya Fatihi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı

Kod adı bacon 

m11 snapshot en cm en günceli. Zaten her hafta güncelleme alacak telefon yükle m11 gitsin. Color OS la geliyor benim bildiğim. Normal yani.

hocam root denilen olay bildigim kadariyla bu telefon rootlu bu verdikleri dosyayi recorvery mod acip ordaki install from sdcart olan yerden mi yapiyoz 3-5 tane indirdim denedim olmadi hatta video izledim onlarda oyle yapiyor bide bunladan deneyeyim

#....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    risk53 bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı

Kod adı bacon 

hocam root denilen olay bildigim kadariyla bu telefon rootlu bu verdikleri dosyayi recorvery mod acip ordaki install from sdcart olan yerden mi yapiyoz 3-5 tane indirdim denedim olmadi hatta video izledim onlarda oyle yapiyor bide bunladan deneyeyim

http://www.mgyun.com/en/getvroot

şununla bir kontrol et root var mı telefonda. Bu program master rooter, hemen hemen her telefonu root eder veya root varsa gösterir

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one

senin evin burası artık :D

Almanya Fatihi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Yanlış rom atarsan yakarsın telefonu hocam haberin olsun. Ruhii mürid ekranı yakmış öyle :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Yanlış rom atarsan yakarsın telefonu hocam haberin olsun. Ruhii mürid ekranı yakmış öyle :)

.hayırlısı bakalım hocam 

#....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

Bu sorunu çözdüm sanmıştım ama nerede yanlış yaptımsa 64gb olan hafiza 16 oldu ve telefon sadece 2g ile çekiyor 3g-4g acinca sebeke gidip geliyor nasıl bi rom yüklediysem boyle oldu

#....
Toplam Hit: 2375 Toplam Mesaj: 14