Öneri Ve İstek Tahribat İçin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

simdi dusunurken dusunurken aklıma geldi dedim anlatıyım belki admin amcalarımız dedelerimiz yaparlar

simdi ana sayfada konular varya onların ustune geldiğinde bole kulak gibi cıkan bişe oluo diğer bölümlerde var

yani bundan http://img184.imageshack.us/my.php?image=adszoh8.jpg ana sayfayada koysak nasıl olur konuların ustune geldiğimizde bakmamız kolay olur

bide online uyelerin avatarlarının altında online olup olmadıgını gösteren led koysak olurmu:D mesela online ise yesil değilse kırmızı:D cıkmak uzereysede sarı yansın:D

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Millet o zaman konulara tıklamaz sayfa gösterimi azalır o iş olmaz %99.9  : ) .bi de üyelerin altına online-offline olayı biraz gereksiz forum sitelerine benzememek lazım (bence)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    online-offline dalgası iyi olabilirde , anasayfadaki iş bence yaş . Hatta rene anasayfaya son yazanlar şeyini eklemişti 1 snye sayfa geç acılıomu ne die kaldırmştı böle bişi yapcagını hiç sanmıorum :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

ya ole diosunda faydalı olur die dusundum o ısık sistemini hani mesela bi konu hakkında konusuosun adam yorum yazıo cwp vericek die bekle dur sonra adam sitede olmuyo beklediğin bosuna hani ne bilim ole bişe olsa olur die dusundum

dier olaydada konun hiti artıyo tamamda adam bilmediği konuya girio bakıo sonra cwp vermeden cıkıo konuyu acan userde beklioki cwp gelsin die

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

bu site diger siterlerden farklı biz onlardan örnekler alcagımıza onlar bizden örnekler alsınlar yani antioksidan arkadaşıma katılıyorum..

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

kardes tahribat benim için önemlidir dier siteleri bilmem dier sitelerde görmedim baskada siteye takılmam saten varsa yoksa tahridir ha arada bi googleye bakarım okadar :D

ben sadece örnek olsun die sey ettim hiç bi form bizim gibi olamaz burası standart formlardan değil saten 1 de burası özel yazılım bi formdur ne webwiz ne vbulletin nede phpbb değil

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

ooo bence online durumu güzelde . hatta çok güzle olur bence de

ama o anasayfaya bilmem ne o hikaye olmaz bence..........

ama online olsun isterim. lam bide sen en demişsin

içerdekiler yeşil yansın. offlien olan kırmızı çıkmak üzere olanal sarı. lan amk

çıkmak üzere olan müridler ben çıkıom b ai mi diyecek

la hevla vela kuvvete allabillahil aliyül azim yavv

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

tabi sarı olcak ben cıkıom die rapor vercek siteye pat die cıkmıcak

la hevla vela kuvvete allabillahil aliyül azim yavv al benden de okadar kardes ne anladın sen yaw ben o kısmı dalga olsun die yazdım a.q. sen ciddiye almıssın phaha

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    Bence 2side güzel oLur. Ama genki sanırım yazmış; anasayfada konuların üzerine gelince içeriği çıkması sayfanın açılmasını 1saniye geciktiriyomuş diye kaldırmış onu rene (: aslında 1saniye nedir ki :P

online/offline şeysi olsa gerçekten güzel olur ama.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

ne ciddiye alması malanyak mısın sen :D

bende taşak geçiom. öleden yazdım

le hevla vela kuvvet yavv

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    online dalgası yapılcak gibi yakında

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 1948 Toplam Mesaj: 12