Öneride Bulunacağınız Oyunlar
-
Crysis Tarzında Önere Bileceğiniz Oyun Varmı ?? Geçen Bir Arkadaş Bir Oyun Videosu Yayomlamışdı Uzaydan Gelen Biri Uzaylı Canavarları Öldürüyordu Yılan Tarzında Bir Yaratığın Peşine Gidiyordu Hatırlayamadım Oda Olabilir
-
Fps mi istiyorsun yani ? yoksa konusu mu o tarz olacak ?
-
Böyle görev yapmalı ilerlemeli savaşmalı falan oyun istiyorsan. Half Life 2 yi bitir derim ben hacı oynadığım en süper oyunlardan biridir benim gözümde 24 saat yemeden içmeden oynarsın bitirmek için o derece zevk alıyorum o oyundan :D
-
WitchKing bunu yazdı:
-----------------------------
Fps mi istiyorsun yani ? yoksa konusu mu o tarz olacak ?
-----------------------------Evet O Tarz Olabilir Online Olmayan Oyunlar
-
Ephesus bunu yazdı:
Böyle görev yapmalı ilerlemeli savaşmalı falan oyun istiyorsan. Half Life 2 yi bitir derim ben hacı oynadığım en süper oyunlardan biridir benim gözümde 24 saat yemeden içmeden oynarsın bitirmek için o derece zevk alıyorum o oyundan :D
-----------------------------kesin katılıyorum crysis filan halt etmiş.
-
İndirevileceğim güvenilir yer varmı??
-
HL2 süperdir. sırayla git. ek paketleri var. episode 1 -2 kaça kadar gitti hatırlamıyom :D bi bölüm vardı gece oynuyom. kulaklık var. bira içiyom zaten gözler görüyo görmüyo :D karanlık bi odaya giriyosun sadece asansörün ışıkları görünüyo. sakin ortam. anasının sattığımın yaratıkları dan dun diye bi çıktılar ortaya ışıklar tamamen gitti. zten oraya gelen kadar el fenerinin pili bitiyo. altıma zıçtım aniden çıktıklarında :D ani çıkışlar var. çok güzel oyun. oynamanı şiddetle tavsiye ederim. bir de benim hoşuma giden bi oyun daha vardı. Red Faction. filmi çıktı şimdi. oyunu hakkında vidyolara bak. hoşuna giderse oyna işte :D
-
YasamaK bunu yazdı:
İndirevileceğim güvenilir yer varmı??
-----------------------------torrentz e pc games yaz ordan basla ındırmeye tavıyem tom clancy's splinter cell conviction suan oynuorm gruntuler cok baba
-
Bende asasins creed 1 oynamayı planlıyorum ama sağlam bi torrent linki bulamadım :F
-
Ephesus bunu yazdı:
Bende asasins creed 1 oynamayı planlıyorum ama sağlam bi torrent linki bulamadım :F
-----------------------------http://www.kat.ph/assassins-creed-1-crack-t3290396.html buyur hocam crack calısmazza sole
-
medal of honor az önce 2 bölümü geçtim güzel oyun yapmışlar mutlak oyna