folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Onesecret – Anonymous Confess (Android Uygulamam)

Onesecret – Anonymous Confess (Android Uygulamam)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Selamlar,

Kendi yan projem olarak geliştirdiğim bir Android uygulamasını paylaşmak istiyorum:
    OneSecret – Anonymous Confess

📘 Nasıl Çalışıyor?

• Gerçek bir sır yazıyorsun (min 30 karakter).

• Gönderdikten sonra sana başkasının sırrı geliyor.

• Hesap yok, kayıt yok, tamamen anonim.

• Spam veya tekrar eden şeyler otomatik engelleniyor.

✨ Mottomuz: “Sırınız kıymetlidir.”

Uygulamanın amacı insanların içini dökebileceği, rahatlayabileceği küçük bir anonim platform olması.

👉 Google Play Linki

https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.kurtayhasan.OneSecret&pcampaignid=web_share

Geri bildirimleriniz benim için çok değerli. Denerseniz yorumlarınızı mutlaka beklerim 🙏

---------------------------------

Mesajı Chatgpt yi yazdırdım :D
    Şimdi müridler mantık 1 sır ver 1 sır al supabase de secret tablosunda id olarak tutuluyor sırlar görülen sır tekrar gözükmüyor şeklinde ekleme yaptım. 

Yabancılara yönelik olsun diye ingilizce daha mantıklı geldi bana malum bizim toplumumuz sır denilince aklı hemen +18 e gidiyor. 
    ilk 50 sır boş omaısn diye uygulama onlarıda gpt ye yazdırdım :D 

sır girme fikriniz varsa da mümkünse ingilizce yazarsanız süper olur .

-----------------

Ek olarak bu uygulama için daha sonra token yada nft mantığıda oturtabilirim diye düşünüyorum her sır token yada nft gibi? sizinde fikriniz var mı yada bu uygulamayı +18 e mi çevireyim :d ? Fikir olarak güzel bir yerlere gider sanki yada ilk uygulama heyecanı diye öylede düşünüyor olabilir insan .

şimdi yazarken bir şey unuttuğumu fark ettim uygulamam yayılsın diye sırlara copy kısmını ekledim ama copy yaptıklarında benim uygulamayada yönlendirecek bir şey yapmak mantıklı olabilir./twiter pos formatı gibi vb .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek

uygulamanın mantığı çok hoşuma gitti belirli kişileri parlatma falan da yok benim sırrım tutar gibi dert de olmayacağı için yani (Twitter gibi )herkes daha organik şeyler yazacak ve bir çok güzel durumu var. bence sırrını en çok yazana ödül verilmeli tabi o ödülleri nerde kuşlanabilirsin o da ayrı ya sonuçta herşey gizli olacak. her türlü kullanırım bu uygulamayı 

bir de sırrı okuyana karşı değerlendirme yaptırabilirsin gerçek mi yoksa chatgpt mi yazmış gibi. çünkü millet başkasının sırrını okumak için uydurma ya da yapay zekaya yazdırma bota yazdırma işlerine girebilir. hee şey olabilir ödül alana belli süreliğine daha az karakterle sır yazma ödülü verilebilir şuan aklıma geldi:)

bir de insanda ne hayatlar varmış be bilmediğimiz aydınlanması yaşatır o yüzden yararlı bir uygulama bence

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    yustang bunu yazdı

uygulamanın mantığı çok hoşuma gitti belirli kişileri parlatma falan da yok benim sırrım tutar gibi dert de olmayacağı için yani (Twitter gibi )herkes daha organik şeyler yazacak ve bir çok güzel durumu var. bence sırrını en çok yazana ödül verilmeli tabi o ödülleri nerde kuşlanabilirsin o da ayrı ya sonuçta herşey gizli olacak. her türlü kullanırım bu uygulamayı 

bir de sırrı okuyana karşı değerlendirme yaptırabilirsin gerçek mi yoksa chatgpt mi yazmış gibi. çünkü millet başkasının sırrını okumak için uydurma ya da yapay zekaya yazdırma bota yazdırma işlerine girebilir. hee şey olabilir ödül alana belli süreliğine daha az karakterle sır yazma ödülü verilebilir şuan aklıma geldi:)

bir de insanda ne hayatlar varmış be bilmediğimiz aydınlanması yaşatır o yüzden yararlı bir uygulama bence

Eyw hocam çok teşekkür ederim. 
    Aslında oturtmaya çalıştığım kalite de bu  "Verebileceğin yalnızca 1 sır ve alabileceğin yalnızca 1 sır var. o yüzden kıymetli birşeyer paylaşmalı insan. "
    Oylama mantığını tutulursa biraz döngüye girerse benimde aklımda var. 

"

bir de insanda ne hayatlar varmış be bilmediğimiz aydınlanması yaşatır o yüzden yararlı bir uygulama bence"  şu kısım içinde sır alma ekranında share da ekleyeceğim uyarı notu ile . hem uygulama popülaritesi artar hemde dediğin fikir insanlarda oluşur ne hayatlar varmış gibi. 

çok sır yazana ödül olayıda insanlar sallamya yada gpt ye yazdırmaya başlar :D 
    ama şöyle bir şey yapılabilir sırrımı herkese göster oylamaya çıkar gibi bir şey olabilir ama o zamanda tam sır olmaz yani sırrın kıymeti kalmaz gibi düşünüyorum . (Yanlışta düşünüyor olabilirim)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    xursi bunu yazdı
    yustang bunu yazdı

Eyw hocam çok teşekkür ederim. 
    Aslında oturtmaya çalıştığım kalite de bu  "Verebileceğin yalnızca 1 sır ve alabileceğin yalnızca 1 sır var. o yüzden kıymetli birşeyer paylaşmalı insan. "
    Oylama mantığını tutulursa biraz döngüye girerse benimde aklımda var. 

"

bir de insanda ne hayatlar varmış be bilmediğimiz aydınlanması yaşatır o yüzden yararlı bir uygulama bence"  şu kısım içinde sır alma ekranında share da ekleyeceğim uyarı notu ile . hem uygulama popülaritesi artar hemde dediğin fikir insanlarda oluşur ne hayatlar varmış gibi. 

çok sır yazana ödül olayıda insanlar sallamya yada gpt ye yazdırmaya başlar :D 
    ama şöyle bir şey yapılabilir sırrımı herkese göster oylamaya çıkar gibi bir şey olabilir ama o zamanda tam sır olmaz yani sırrın kıymeti kalmaz gibi düşünüyorum . (Yanlışta düşünüyor olabilirim)

gerçekçi sır gerçek sırlar olmalı herkes de en yakın kankilettosuna anlatamadığı ama içine dert olan şeyler anlatsın ama yapay zeka ya da uydurma olmamalı o kısmı akıllıca bir şekilde ayırt etmek lazım. share kısmı için şöyle olabilir sırrı paylaşırken onay kutusu koyarsın dışarıda paylaşılmayı onaylıyon mu kabul ediyon mu gibi

"Midas kulakları eşek kulakları" uzun lafın kısası 

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Aga bence proje çok güzel ama ama ama...

Şeytanın avukatlığını yapalım. Farz edelim ben bir itiraf okudum ve malum şahıs ya da çıkarttırdıkları hakkında çeşitli gerçekler ya da iftiralar barındırıyor. Farz edelim ben de bir orospu çocuğuyum ve gittim bunu art niyetli olarak ilgili makamlara verdim ve dedim ki aga bu uygulama yerli, milli ve kaynak kodları zemzemle yıkanmış şekilde abdestli değil, bizi kıskanan diğer ülkelerin maşası olmuş bir köpeğin ürünü, tez vakitte başkan başbakan amiral generale ya da çıkarttırdıklarına atılan bu iftiranın sahibi malum köpeğin kellesi vurula. Bunlar kaltak, bunlar şıllık ülkemizin geleceğini kıskanıyor. İlgili x makamı da benim bu sıçtıklarımı ciddiye aldı ve ilgili dış mihrak projesinin peşine düştü vs. vs. vs. Yapay zekanın bile imkan dahilinde olsa tutuklanması gerektiğinin düşünüldüğü x ülkesinde bunlar olur mu?

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı

Aga bence proje çok güzel ama ama ama...

Şeytanın avukatlığını yapalım. Farz edelim ben bir itiraf okudum ve malum şahıs ya da çıkarttırdıkları hakkında çeşitli gerçekler ya da iftiralar barındırıyor. Farz edelim ben de bir orospu çocuğuyum ve gittim bunu art niyetli olarak ilgili makamlara verdim ve dedim ki aga bu uygulama yerli, milli ve kaynak kodları zemzemle yıkanmış şekilde abdestli değil, bizi kıskanan diğer ülkelerin maşası olmuş bir köpeğin ürünü, tez vakitte başkan başbakan amiral generale ya da çıkarttırdıklarına atılan bu iftiranın sahibi malum köpeğin kellesi vurula. Bunlar kaltak, bunlar şıllık ülkemizin geleceğini kıskanıyor. İlgili x makamı da benim bu sıçtıklarımı ciddiye aldı ve ilgili dış mihrak projesinin peşine düştü vs. vs. vs. Yapay zekanın bile imkan dahilinde olsa tutuklanması gerektiğinin düşünüldüğü x ülkesinde bunlar olur mu?

Yani server dış ülkede olursa olay çözülür diyorsun hocam :)

Hayırlısı...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AndrevMask
    AndrevMask's avatar
    Homo

bu uygulama analiz etmek için güzel gibi, bir ara inceleyeceğim eline sağlık

Herkesten, her şeyden umudunuzu kestiğiniz bir anda belki de kurtarıcı sizsinizdir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    xursi bunu yazdı

Selamlar,

Kendi yan projem olarak geliştirdiğim bir Android uygulamasını paylaşmak istiyorum:
    OneSecret – Anonymous Confess

📘 Nasıl Çalışıyor?

• Gerçek bir sır yazıyorsun (min 30 karakter).

• Gönderdikten sonra sana başkasının sırrı geliyor.

• Hesap yok, kayıt yok, tamamen anonim.

• Spam veya tekrar eden şeyler otomatik engelleniyor.

✨ Mottomuz: “Sırınız kıymetlidir.”

Uygulamanın amacı insanların içini dökebileceği, rahatlayabileceği küçük bir anonim platform olması.

👉 Google Play Linki

https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.kurtayhasan.OneSecret&pcampaignid=web_share

Geri bildirimleriniz benim için çok değerli. Denerseniz yorumlarınızı mutlaka beklerim 🙏

---------------------------------

Mesajı Chatgpt yi yazdırdım :D
    Şimdi müridler mantık 1 sır ver 1 sır al supabase de secret tablosunda id olarak tutuluyor sırlar görülen sır tekrar gözükmüyor şeklinde ekleme yaptım. 

Yabancılara yönelik olsun diye ingilizce daha mantıklı geldi bana malum bizim toplumumuz sır denilince aklı hemen +18 e gidiyor. 
    ilk 50 sır boş omaısn diye uygulama onlarıda gpt ye yazdırdım :D 

sır girme fikriniz varsa da mümkünse ingilizce yazarsanız süper olur .

-----------------

Ek olarak bu uygulama için daha sonra token yada nft mantığıda oturtabilirim diye düşünüyorum her sır token yada nft gibi? sizinde fikriniz var mı yada bu uygulamayı +18 e mi çevireyim :d ? Fikir olarak güzel bir yerlere gider sanki yada ilk uygulama heyecanı diye öylede düşünüyor olabilir insan .

şimdi yazarken bir şey unuttuğumu fark ettim uygulamam yayılsın diye sırlara copy kısmını ekledim ama copy yaptıklarında benim uygulamayada yönlendirecek bir şey yapmak mantıklı olabilir./twiter pos formatı gibi vb .

Sırrını veren kişiye alan kişi anonim mesaj atabilmeli. Sadece id'ler üzerinden  yada random uygulamadan oluşan username'ler üzerinden. Etkileşim olması insanları daha cok baglar.  

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Öncelikle eline sağlık. Fakat biraz kullanıcı etkileşimi gerekecek gibi hocam. 

Beli paralı üyelik satıp 1 sır karşılığında 5 sır okuma getirilebilir. Monetize sistemi düşündün mü başka bilmiyorum.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

@noktalivirgul

Vallah hocam aklımda tam bir şey oturtamadım işin doğrusu başlayayım sonra mantığı oturturum diyorum monetizasyon kısmı için . Kullanıcı etkileşimi için kaç kişidir söylüyor aslında 

@mikrobit "Sırrını veren kişiye alan kişi anonim mesaj atabilmeli' bu olabilir aslında çok mantıklı geldi ama devamında nasıl olacak bilemedim kullanıcı uygulamayı silip tekrar yükler ise kendi id sini kaybetmiş olur. İlk yaptığımda magiclink diye bir olay var ama onda mail girdiği için insanlar samimi olmazlar diye düşündüm. Birde mesajlaşmaları sohbet şeklinde mi bırakayım yoksa 3 _4 mesaj tek mi atabilsin? Bilemedim şimdi 

@andrevmask teşekkür ederim hocam sağolasın 

@Caliber valla hocam o kısmı için kvkk gizlilik vs kısımlarına çok şey eklemem lazım :D yoksa dediğin gibi araya kaynarız :D

@3dxsolid büyürse sistem en kötü ihtimal dediğin gi yurt dışı :D 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

Konsept güzel ama altyapı yetersiz. Gpt ile yola çıkılmış sanırsam.

Ne bir (guest)authentication var, ne de sırları koruma mekanizması.

Postgrest endpointine request atıp tüm sırları görebiliyoruz...

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
Toplam Hit: 2664 Toplam Mesaj: 12
anonymous onesecret confess (android uygulamam)