Onlar Dönmeyi Düşünmediler...
-

"Yakarışa geçivermişti hepsi de birden, içini döküyordu Hakk'a herkes derinden; kuduruyordu mütegallipler kederinden...
Ve emindi Mehmetçik yarın ki zaferinden."
Not: Yanlış yere açtım biliyorum. Konu ana sayfada gözüksün diye buraya açıyorum. Hangi kategorinin ana sayfada çıktığını bilemedim :) -
Büyüksün dostum .
Hepsinin ruhu şad olsun . Hepsine sonsuz minnettarız
-
Bugün yaşananlarla ilgili resimlere rakamlara tekrar tekrar baktım aklım almıyor hala . Bugünümüzü şehitlerimize borçluyuz , saygı,minnet ve dua ile anıyoruz ruhları şad olsun .
-
ne eski watan sewgisi war ne de bağlılık..sanırım hepsi kurtuluş sawaşındaki şehitlerle beraber öldü..mekanları cennet olsun..
-
Utanarak sunu soyluyorum ki ben bugun olecegimi bildigim bir yere gitmem.iste atalarimiza duydugum sonsuz minnettarlik ve saygi burdan gelir. Ruhlari şad olsun.
-

onlar yani Atalarımız bu vatan bu bayrak bu ezan için canlarını vermeseydi şu an biz yoktuk kıymetini bilelim Atalarımızın emanetini koruyalım kollayalım üstad mehmet akif ersoy ne diyor :"Girmeden tefrika bir millete düşman giremez Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez"
-
Allah'tan rahmet diliyorum hepsine, bu ülkenin asıl kahramanları bu insanlardır ve kimsede yerlerini dolduramaz
Sabahtan beri facebook'tayım Bütün gönderileri takip ediyorum hemde hiç durmadan, saat 12'yi geçinde bende bir durum bastım
" facemde ekli olan arkadaşlarım,1490 kişi var 785 kişi şuan online,herkez fb&gs derdine düşmüş peki hiç 18 martta bundan yıllar yıllar önce ne olduğunu bilen varmı ???? utanın kendınızden utanın abim ablam babam kardeşim neyim olursanız olun umrumda deil hepiniz sadece kendınızı düşünen birer böceksiniz. BUGUN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'dir "
Yazdım 10 dk sonra duvar çanakkale ile ilgili mesajlarla doldu ve anladımkı birileri hatırlatmasa gösteriş yapıcak insanların soyu tükenirmiş
Helal olsun sana hocam unutanlarada tekrar hatırlattın tekrar ve tekrar vatanın gerçek kahramanlarına rahmet diliyorum....
-
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------Büyüksün dostum .
----------------------------- -
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ne eski watan sewgisi war ne de bağlılık..sanırım hepsi kurtuluş sawaşındaki şehitlerle beraber öldü..mekanları cennet olsun..
-----------------------------
v yazmayı öğrensen artık ? söylediklerinle çelişme.Polemik yaratmak konuyu uzatmak istemiyorum yeri değil.
"Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın." -
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------Büyüksün dostum .
----------------------------- -
güzel bir konu hepsinin ruhu şad olsun.