ONLINE CM 0102

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Arkadaslar bir iki konu actim CM0102 ile ilgili. aktim bazi arkadaslar ilgileniyor yani oynamaya devam ediyor.

Boyle her hafta belirli saatler online olsak bir ligde beraber oynasak nasil olur ? Ne dersiniz ?

Varmi ilgilenen ?

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

ben. ama nasıl olacak online?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

ajan bulacaz bir yolunu yaw :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuzZz
    BuzZz's avatar
    Erkek

tr yama bulabilecegimiz bir adres varmı ?

her tırtılın göz yaşında bir kelebeğin mutluluğu saklanır..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Var dostum

Al linki : http://bitshare.com/files/buztglyh/Championship_Manager_01-02.zip.html

:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

konuyu baltalamak için değil yanlış anlaşılmasın ama

fm varken cm oynanıyor mu hala

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

tabi cem oynayanlar coktur.

Neden biliyon mu? Hizli ilerler pcyi kasmaz. Zevklidir ve spiker anlatimli olmasi guzeldir.

Fm hic oynamadim bilmiyorum :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

tabi cem oynayanlar coktur.

Neden biliyon mu? Hizli ilerler pcyi kasmaz. Zevklidir ve spiker anlatimli olmasi guzeldir.

Fm hic oynamadim bilmiyorum :)

ben cm 01-02 ya da 02-03 oynamıştım.rüştü barcelonadaydı bak onu da hatırladım şimdi.2005 te filan oynamıştım galiba.Yalnız İngilizce olduğu için çözememiştim oyunu.bir iki yılda bir cd yi takıp tekrar yüklüyordum.Tekrar tam anlamıyla çözemediğim için siliyordum,2010 a kadar sürdü bu :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

FM nasil zor mu ? CM ye gore

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

FM nasil zor mu ? CM ye gore

fm2012 indirdim ilk fm deneyimim olacak.bugün başlarım belki,türkçe yama arıyorum :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

http://www.cmfmfan.com/fm-2012-turkce-yama-cikti/786.html

Toplam Hit: 2282 Toplam Mesaj: 20