Online Film Sitesi İçin Ortak Aranıyor
-
kaliteli bir online film sitesi açıcam videolar google video tarzı sitelere upload yapıcaz yada burdaki videoları siteye ekliyicez server a upload olayını girmiyicez.Script olarak dle kullanıcaz video scriptlerini kullanmıyıcaz.Ortak olucak kişinin teknik bir bilgi bilmesine gerek yok sadece site ile ilgilenicek arada link falan kasıcak siteyi güncel tutucak.
*Ortak olucak kişi bu işe para vericek 5 lira bile olsa para vermeyince insanlar genelde sahiplenmiyor :) Site ile ilgilenilirse 20K hit içden bile değil.
-
bnm o tarz sitem war günde 20 bin hit gelior , 1 haftalık bandwith kullanımı 114160.48 mb , aylık 200000 mb bw weren bi hostun yıllık ücreti 400 tl , adsense fln öldü artık günde ortalama 10-15 tık gelmesine ragmen 0,50 USD zar zor oluor getirisi yok yani :\ yani ortaklara para vermeyi geçtim , sitenin kendi masraflarını bile cıkartamayabilirsin hocam..
-
yapma ya
o kadar hit geliyorsa biraz benim siteye yönlendirsene
-
Ben size upload video kasayım sizde bana hit kasın :)
-
hocam zaten o site piyon sitemiz olur bana deliler gibi ghit lazım zaten ads hemen ban çekiyor video sitelerine bi şikayete bakar.Çok güzel projelerim var ama tek başıma zorlanırım.Host dert değil vps ne güne duruyor 800 GB band a kadar yolu var :)
Ortak aranmaya devam....
-
fazla zamanım yok ama hosting sağlayabilirim sana karşılığındada ortak olmuş oluruz ehü? (:
-
Hocam host var ilgilenecek adam lazım :)
-
pm attım ilgilenirsen.
-
jo_yx@hotmail.com ekle yardımcı olurum host ve domain için belese :D:D
-
@thehunturk hocam pm attım.
@cihaatt sağol hocam ama ben iş yapıcak adam arıyorum host domain değil :)
-
ben ortak olurum goruselim courage_x@hotmail.com