Online FPS Oyunumuz - Fire At Will
-
Oyun çok iyi la. Baya sardı..
Bu arada nick: ugursadik
-
Oyuna girdiğimde restarting yazısı hiç gitmiyor bazen bende mi oluyor sadece. Oyun restartamıyor sanırım
-
nick :Esconda
bi 50000 dolarım olsa benimde ne güzel olur
-
solstice bunu yazdıLethaLImpacT bunu yazdı
Oyun güzel bence :))
50k mızı da aldık da, ismimiz Player 631 olarak kaldı.
Onu nasıl değiştiriceğz.?
hocam shop bölümünde change your nickname yazan yerden değiştirebilirsin.
öncelikle elinize sağlık hocam. şu anki durumu nedir kullanıcı açısından ?
birde yukarıdaki cevaba göre yazıyorum oyunu yüklemedim çünkü. türkçe desteği yapmayı düşünmediniz mi hocam ?
-
@lethalimpact, hocam oyun benide sardı ama ama zirveyi almış bazukayla yapıştırıo önüne geleni : )) senin sniper alma vaktin gelmiş :D
@frq23 hocam odayı kuran aniden home tusuna basıp gittiğinde yada teli çaldıgında vs. direk o model kalabiliyor. o bölümlerde bazı çözemediğimiz sorunlar var ancak sana da özellikle bizim çözmeye çalıştıgımız sorunlar denk geliyor :)
@esconda hocam tahribat için kod oluşturmustum. shop bölümünde sol altta Faw Cash Code yazan yere tıklayıp açılan bölüme tbt yazarsan para eklenecektir :)
@kreyzi hocam şuanda 3000 kullanıcı var. ama 3 te 1 sadece bir kez oynamış. 30 gün boyunca durumu izleyipte yorumlamak daha doğru olacak.
Ama benim kendi izlenimim şu, kullanıcı hiç bir şekilde karmasık bir yapı istemiyor. direk play diyip oynamak istiyor. en ufak bir sorunda oyunu direk kafadan siliyor. Ek olarak türkçe yada herhangi bir dil desteği olmayacak sadece ingilizce olacak. Çünkü bir kaç kez oyuna girdikten sonra sisteme alışıyorsun.
-
solstice bunu yazdı
@lethalimpact, hocam oyun benide sardı ama ama zirveyi almış bazukayla yapıştırıo önüne geleni : )) senin sniper alma vaktin gelmiş :D
@frq23 hocam odayı kuran aniden home tusuna basıp gittiğinde yada teli çaldıgında vs. direk o model kalabiliyor. o bölümlerde bazı çözemediğimiz sorunlar var ancak sana da özellikle bizim çözmeye çalıştıgımız sorunlar denk geliyor :)
@esconda hocam tahribat için kod oluşturmustum. shop bölümünde sol altta Faw Cash Code yazan yere tıklayıp açılan bölüme tbt yazarsan para eklenecektir :)
@kreyzi hocam şuanda 3000 kullanıcı var. ama 3 te 1 sadece bir kez oynamış. 30 gün boyunca durumu izleyipte yorumlamak daha doğru olacak.
Ama benim kendi izlenimim şu, kullanıcı hiç bir şekilde karmasık bir yapı istemiyor. direk play diyip oynamak istiyor. en ufak bir sorunda oyunu direk kafadan siliyor. Ek olarak türkçe yada herhangi bir dil desteği olmayacak sadece ingilizce olacak. Çünkü bir kaç kez oyuna girdikten sonra sisteme alışıyorsun.
1- aynen bende de sürekli restarting yazısı çıkıyor.. acil çözülmesini talep ediyoruz :))))
2- bence de ingilizce olarak kalsın. hem solstice in dediği gibi bi süre sonra sonra hiç bilmediğin şeyler kafada oturuyor..
devam devam. Bi ara tbt olarak bi server açalım ya.. :)) şahsen ben açarım çoğunluk sağlansa..
-
LethaLImpacT bunu yazdısolstice bunu yazdı
1- aynen bende de sürekli restarting yazısı çıkıyor.. acil çözülmesini talep ediyoruz :))))
2- bence de ingilizce olarak kalsın. hem solstice in dediği gibi bi süre sonra sonra hiç bilmediğin şeyler kafada oturuyor..
devam devam. Bi ara tbt olarak bi server açalım ya.. :)) şahsen ben açarım çoğunluk sağlansa..
hocam create room yaparken private diye bir seçenek var onu seçtikten sonra örneğin oda adı: tbt olsun daha sonraki adımda ise join private seçeneğinden oda adını bilen (tbt) odaya giriş yapar. Yani öyle denk gelirse bu şekilde de oda kurulabilir.
-
indirdim oyunu gayet güzel :D tebrikler, başarınızın da devamını dilerim...
-
Konu açıldığı zaman indirmiştim de ilk kez dün oynayabildim. Güncelleme öncesi oyundan atıyor, yüklenmiyor falan diye pek uğraşmamıştım. 4 kişi vardı odanın bir tanesinde. Pistol alıp girdim. İlk izlenimlerimi aktarayım.
- Daha önce 2 fps oyun oynadım androidde. Bu da 3.sü oldu. Diğer 2sine nazaran bayağı zor geldi. (gerçi dediğim oyunları çoğunlukla tablette oynuyordum onun da etkisi olabilir.)
- gyro sensörünü kullanırsanız ortaya çok farklı şeyler çıkabilir diye düşüyorum. Her ne kadar S3 gibi geniş bir ekrana sahip bir telefonum olsa da bi yandan yönlendirme bir yandan aim ve ateş etme ekranın çoğunluğunu kapladığından görüş açısı bayağı bir düşüyor gibi.
- pistolla adama tek atıyorum ve tek atışta ölebiliyorum. Senelerdir cs oynayan bir toplumun üyesi olarak bu biraz saçma geldi.
- Oyun sonlandıktan sonra başka bir odaya bağlanmak istedim. Yine en başta dediğim gibi güncelleme öncesi gibi tekrar tekrar yüklenip başa attı. Oyun açılmadı. Kapattım ben de.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
-
Elinize sağlık başarılarınızın devamını diliyorum