Online Gönderi Kargo Takip Sistemi Arıyorum - Ücretli
-
Free_Mans bunu yazdı
bir lojistik firması için web tabanlı admin panelli ve birde nfazla admin eklenebilen (her şube için) gönderi kodu veren bir kargo takip sistemi arıyorum arkadaşlar. yapan eden satan vb varsa ulaşın lütfen
gel bana doğru :) 2 günde yazarım fiyatta anlaşırık
-
BuZuL bunu yazdıFree_Mans bunu yazdı
bir lojistik firması için web tabanlı admin panelli ve birde nfazla admin eklenebilen (her şube için) gönderi kodu veren bir kargo takip sistemi arıyorum arkadaşlar. yapan eden satan vb varsa ulaşın lütfen
gel bana doğru :) 2 günde yazarım fiyatta anlaşırık
Emlak scriptinden ne haber hacı :D
-
SharpShooter bunu yazdı
20 k tl + kdv
Bu adamın verdigi teklifin altında teklif vermeyin.
-
görende silikon vadisi sanacak burayı yeminlen. 20k teklifler falan :) abartmayın arkadaşlar istediğim iş basit bir şey. birisine yaptırıyoruz diye mal değiliz biliyoruz neyin ne kadar ettiğini ne kadar sürede olacağını. bu yüksek fiyat verenler 10 krş a post atmaya gitsin.
Konu kapanmıştır. İş bir kaç pm atan arkadaş var onlar ile firmadan okey aldığım zaman görüşeceğim.
-
Free_Mans bunu yazdı
görende silikon vadisi sanacak burayı yeminlen. 20k teklifler falan :) abartmayın arkadaşlar istediğim iş basit bir şey. birisine yaptırıyoruz diye mal değiliz biliyoruz neyin ne kadar ettiğini ne kadar sürede olacağını. bu yüksek fiyat verenler 10 krş a post atmaya gitsin.
Konu kapanmıştır. İş bir kaç pm atan arkadaş var onlar ile firmadan okey aldığım zaman görüşeceğim.
şirket bazında düşündüğün zaman 20k falan uygun fiyat hocam. o dediğin kargo firmalarında falan tanıdığın varsa bi sor bakalım onlar kaç binlere yaptırmışlar kimbilir o sistemi. işleyiş olarak baktığında çok kompleks bir yapı olarak gözükmeyebilir ama kaç yüz bin kargo bilgisi olduğunu düşündüğün zaman öyle bin tl ye falan yapıtırcağın sistem 2 dk da elinde patladığı zaman anlarsın neden fiyatların o kadar yüksek verildiğini
-
Cosmic bunu yazdıFree_Mans bunu yazdı
şirket bazında düşündüğün zaman 20k falan uygun fiyat hocam. o dediğin kargo firmalarında falan tanıdığın varsa bi sor bakalım onlar kaç binlere yaptırmışlar kimbilir o sistemi. işleyiş olarak baktığında çok kompleks bir yapı olarak gözükmeyebilir ama kaç yüz bin kargo bilgisi olduğunu düşündüğün zaman öyle bin tl ye falan yapıtırcağın sistem 2 dk da elinde patladığı zaman anlarsın neden fiyatların o kadar yüksek verildiğini
hocam afedersinde UPS kargo ya da DHL firmasına yapmıyoruz :) maksimum günde eklenecek kargo sayısı 20. maksimum bunu kontrol edecek 10 kişi. ayrıca 20 k teklif sikindirik bir sistem için çok abartılıdır. bir çok taşşaklı firmaya iş yaptım öyle senin sandığın gibi hoop 20 bin cukka diye olaylar yok :) anlatabildim mi? işleyişi konusunda serverdir. get i çekiyorsa sunucu buna cevap veriyorsa gelir önüne. peki madem o kadar çok biliyorsun ösym nedne kitleniyor? çok sikik yaptıkları için mi aşırı yüklenmeden mi? aşırı yüklenmede verdiği cevap ne sana? sunucu hatası değil mi? eee??
-
bu arada hangi lojistik firması ?
beni işe alsınlar :D ben ücretsiz yaparım :D
-
Free_Mans bunu yazdıCosmic bunu yazdıFree_Mans bunu yazdı
hocam afedersinde UPS kargo ya da DHL firmasına yapmıyoruz :) maksimum günde eklenecek kargo sayısı 20. maksimum bunu kontrol edecek 10 kişi. ayrıca 20 k teklif sikindirik bir sistem için çok abartılıdır. bir çok taşşaklı firmaya iş yaptım öyle senin sandığın gibi hoop 20 bin cukka diye olaylar yok :) anlatabildim mi? işleyişi konusunda serverdir. get i çekiyorsa sunucu buna cevap veriyorsa gelir önüne. peki madem o kadar çok biliyorsun ösym nedne kitleniyor? çok sikik yaptıkları için mi aşırı yüklenmeden mi? aşırı yüklenmede verdiği cevap ne sana? sunucu hatası değil mi? eee??
sen en başında şu kadar şu kadar veri girilicek dememişsin. işleyiş konusu serverın demişsin. % kaçı serverın ? adam yazar bi script işlemcinin %80 nini kullanır. aynı işlemi gören scripti adam yazar işlemcinin %10 nunu kullanır. veritabanında adam yapmıştır tüm alanları text sorgu sürüyodur 10 saniye adam veritabanını profesyonel olarak tasarlamıştır sorgu sürüyodur 1 milisaniye. ösym nin kitlenmesi server makinasından mı yoksa serverın bağlı olduğu hattan mı ? sikindirik sistem demişsin bu dediğin yapana göre değişir ve sikindirik bi firma için yapılacağını söylememişsin ups demişsin yurtiçi kargo demişsin millet müneccim mi günde 20 tane kargo girileceğini düşünsün ? ayrıca birçok taşşaklı firmaya iş yaptım demişsin böylesi bi siikindirik sistemi kendin yapsana o zaman madem basit ve kolay olarak görüyosun
-
vakit bulunca yapıp burada paylaşacağım. ben bir çok postumda diyorum zaten basit bir şey olacak diye. sen okumadan atlarsan böyle olur. BASİT BASİT BASİT al bak büyük yazdım anlarsan
-
neyse ya uğraşamıycam gece gece laf anlatmaya
Cosmic tarafından 19/Nis/13 01:14 tarihinde düzenlenmiştir