Online İzlemi ? Tek Link Dosyamı ? Anket
-
Online HD yabancı dizi ( prison break,supernatural,lost,breaking bad vb. ) izleyebileceğimiz bir site yok piyasada o kadar aradım bulamadım hep HD film için var. Eğer HD online dizi izleme yaparsan tutacağına eminim.
-
tek link hocam....
-
storage.to
burada tek link için.
-
tek link benceee..
rapid olmasın ne olursa olsunn :)
-
tek link tabiiki.
-
Tek link olunca ONLINE IZLEME olanagı da oluyr :) kendi kesfettigim basit bir yöntemle tek link filmleri (rar'sız zipsiz :) indirmeye başlar başlamaz izleyebiliyorum, altyazı da ekleyebiliyorum :)
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------
Tek link olunca ONLINE IZLEME olanagı da oluyr :) kendi kesfettigim basit bir yöntemle tek link filmleri (rar'sız zipsiz :) indirmeye başlar başlamaz izleyebiliyorum, altyazı da ekleyebiliyorum :)
-----------------------------nasıl indirmeye başlar başlamaz izliyorsun
-
5Agustos1921 bunu yazdı:
Daft bunu yazdı:
sadece upload deil bi rip takımı da kurun bence. çoğu insan dvd,hd falan indirmek istemiyor (misal ben) kota dostu adı altında
mp4 mkv gibi formatlara da önem verirseniz sitenin abonesi olurum :D
-----------------------------Bu tenzin denen şahıs harika ya. nezaman bir film ciksa anında mkv altyazi ile birlikte divxm de, tek kusurları var o da eski filmlerden yana degiller pek.
-----------------------------katılıyorum. adamın muazzam bir mkv / mp4 arşivi var, hem de kaliteli kaynaktan çevirdiği için görüntüler de süper.
-
SivilPadisah bunu yazdı:
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------nasıl indirmeye başlar başlamaz izliyorsun
-----------------------------Mozilla Firefox ile indiriyoruz.
Dosya inmeye başladığında part uzantılı dosyayı Media Player Classic yada Mplayer For Windows veya benzer bir Video Oynatıcı yazılımının içine atıp oynatıyoruz.
Bu kadar :)
-
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
öncelik belirttiğim gibi hotfile rapidshare ve x7.to üzerine gidiyor şuan online izleme için ayrı bir kaç arkadaş gerekiyor onların uploadları için
aramıza katılmak isteyen olursa pm atsın =)
bu arada storge.to bana hız konusunda yavaş geldi oyüzden pek emin değilim ve download başına ücret ödeyen siteleri tercih ediyoruz
siteye reklam almak yerine böyle bir çözüm bulduk