Online Linux Sistem Yönetimi Eğitimi
-
merhabalar,
linux ögrenmek isteyenler, tek basına calısıp isin icinden cıkamayanlar, fahis fiyatlardan ötürü özel firmalardan egitim alamayanlar, sizler icin bir fırsat sunuyorum.
haftasonları olacak sekilde, muhtemelen 10 oturumluk bir egitim verecegim. gelen talebe göre Linux I - Linux II seklinde ayıradabilirim.
egitim platformu olarak go2meeting kullanacagım büyük olasılıkla. az teori, cok uygulama ve bol soru-cevap / ödev seklinde ilerleyecegiz. fiyat konusuna gelince, sayıyla ters orantılı olacak sekilde ayarlayacagım.
konu baslıklarını ve diger bilgileri ikinci mesajda güncelleyecegim.
-
burası kalsın.
-
lpi seviyesine uygun mu vereceksin? konuyu biraz detaylandırabilir misin
-
Tarihler uyarsa katılabilirim.
-
Sertifika falan var mı? Daha sonra bakın ben Linux Sistem Yönetimi eğitimi aldım diyebileceğim bir belge?
-
Güzel düşünce takip..
-
benim önerim (Andrei üzerine alınmasın) kursların veya kişilerin verdiği sertifikalara güvenmeyin. Kurumsal yerler özellikle bu tür sertifikaları çok önemsemez, eğitimi alın ama sertifika olarak
Linux foundation
redhat
suse
gibi firmalardan alın
-
bireysel egitim verecegim icin sertifika olmayacak.
belki ileride o tarz seyler düsünebiliriz ama su an icin degil.
@sandman
tamamen LPI'ya baglı kalmayı düsünmüyorum.
-
25 kisi olduk sayılır. tbt'den gelmeyi düsünenler varsa biraz acele etmeli, 30'u asmayı düsünmüyorum.
-
Andrei bunu yazdı
25 kisi olduk sayılır. tbt'den gelmeyi düsünenler varsa biraz acele etmeli, 30'u asmayı düsünmüyorum.
Bedavaysa gelirim :D
-
çok yoğunum ama yinede katılmak isterim :)..