Online Multiplayer Sniper Flash Oyunu
-
Oyuna multiplayer olarak girin, ilk rütbeniz er yani private eğer iyi oynarsanız generalliğe kadar yükselirsiniz, para toplayıp silah falan alabiliyonuz, hadi bakalım diğer ülkelerin sniperlarını indirin.
Acemiyken ilk kırmızı ok hedefleri gösteriyor piştikçe ok kayboluyor :))
http://ninjakiwi.com/Games/Action/Play/Counter-Snipe.html?gameID=170796
-
bence oyuna üye olun sonra istediğiniz yerden kaldığınız rütbenden devam edebilirsiniz, misafir olarak da yükseliyorsunuz ama hep o bilgisayardan oynamanız lazım...
-
online multi player flash oyun sevdim bunu :)
edit bürodaki makine kaldırmadı :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
online multi player flash oyun sevdim bunu :)
edit bürodaki makine kaldırmadı :)
-----------------------------şimdi hocam hani multiplayer yerel ağ'da da olan bişi ya o yüzden :)))
ama diğer netteki tüm oyunlar online oyun ama hepsi multi player değil o yüzden şey ettim :D
yoksa online aynı zamanda multiplayer anlamına da geliyor mu:D:d:
neyse ama güzel oyun:d
-
deniyoruz hemen hocam sağolasın inş güzeldir :D
-
güzel birşeye benziyor :)
-
Taktik ne hacim ? spaceyle acip ateş etmekten baska bi olay yok mu ? herife sıkıyorum sıkıyorum ölmüyor tam olayı ne yahu ?
-
Güzelmiş.Sağol.
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------
Taktik ne hacim ? spaceyle acip ateş etmekten baska bi olay yok mu ? herife sıkıyorum sıkıyorum ölmüyor tam olayı ne yahu ?
-----------------------------space ile dürbünü açıyon kafaya nişan alıp vurursan ilk atışta ölür headshot olayı, para toplayıp daha iyi silahlar alabilirsin sonra avatar falan da alırsın... tabi vurdukça rütben de yükselir karşı tarafa yusuf yusuf çektirirsin :)
-
up...
-
yırtık çizik artık her neyse