Online Oyun Yapmak İstesek Nasıl Yapabiliriz?
-
bide dil bilmek lazım
-
Bu iş için php,asp,aspx vs..
Gibi dilleri kullanabilirsin, tabii bir de HTML.
(Eh, html editore ihtiyacın olacak. bunun için frontpage / dreamweaver kullanabılırsın )
dillerden en az birini de paşa paşa öğreneceksin : )yawuz, senın soruna gelınce de, araştırmadım...
Google da arat.
Kesin ama kesin vardır...
Olmadı entrika sehirlersavasi.com un scriptini satıyordu.
O satıyorsa, kesin satan/dagıtan baskası vardır.
Warez sitelerinde ara biraz.
Hatta muhtemelen daha once tahribat.com da da verilmiştir böyle bir oyun scripti.
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
yaw musket hojam bunun oynaşabileceğimiz örnekleri internette mevcutmudur bak iştahlandım gene
hocam şöle kafa kafaya versek yapamazmıyız bi oyun sitesi benim dademin attığım link gibi vs. -
valla aslında olur lem gel bakiim msn de konuşak biz senle şu işi :D beleşlerden editler editler başlarık nolcak
-
Arkadaşım ben şuan bir online oyun yapıyorum. Bu iş çok pahalı. Serverları alıcan. O serverlara 1000 Mbitlik metro bağlantı(ethernet) takıcan. Network alt yapısı oluşturucan. Sonra oyunu düşüncen ve yapıcan . Hangi dilleri biliyorsun oda önemli.
-
VBDream bunu yazdı:
Arkadaşım ben şuan bir online oyun yapıyorum. Bu iş çok pahalı. Serverları alıcan. O serverlara 1000 Mbitlik metro bağlantı(ethernet) takıcan. Network alt yapısı oluşturucan. Sonra oyunu düşüncen ve yapıcan . Hangi dilleri biliyorsun oda önemli.
hocam biz senin gibi büyük düşünmüyoruz biz www.travian.com.tr gibi bi site yapmak istiyoruz sence bunun gibi bi site bize kaça patlar ve nasıl yapabiliriz? -
öle gorundugu gibi kolay olmuyo böle işler
musket in soyledikleri sadece yapım asamasında gecen zaman sanırım sen hic bir dili bilmiyon bide onları ögrenmen gerekecek bu yüzden biraz daha düşün derim
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------öle gorundugu gibi kolay olmuyo böle işler
musket in soyledikleri sadece yapım asamasında gecen zaman sanırım sen hic bir dili bilmiyon bide onları ögrenmen gerekecek bu yüzden biraz daha düşün derim
saolun hocalarım içimi ferahlattınız işte bide yapabilsek çook güzel şeyler olucak ama ing. az çook bişiler anlarım oda yani bana yetio -
blue_leader bunu yazdı:
RaAmLis bunu yazdı:
saolun hocalarım içimi ferahlattınız işte bide yapabilsek çook güzel şeyler olucak ama ing. az çook bişiler anlarım oda yani bana yetio
-----------------------------Ne İngilizcesi ya ?
Kafa mı buluyorsun hacım : )
Senin birşeyler yazmana daha temiz 6 ay var...
-
Musket bunu yazdı:
blue_leader bunu yazdı:
RaAmLis bunu yazdı:
saolun hocalarım içimi ferahlattınız işte bide yapabilsek çook güzel şeyler olucak ama ing. az çook bişiler anlarım oda yani bana yetio
-----------------------------Ne İngilizcesi ya ?
Kafa mı buluyorsun hacım : )
Senin birşeyler yazmana daha temiz 6 ay var...
ya kafa efkarlandı kusura bakma hoca ya ama vbdream hocayla konuştum ona attığım siteye bakmış onun size maliyeti düşük olur o sizi fazla kasmaz dedi yani gine bir umut olmaya başladı içimde isterseniz sizde bakın www.travian.com.tr