Online Php Coder
-
Arkadaşlar Php den anlayan arkadaşlardan 10 dak. zaman ayırıp yardım edebilecek birisi var mı ?
-
oyle cok iyi degil ama sen sorun nedir yaz ben olmasam bile yardımcı olacak arkadaşlar cıkacaktır
-
mIzah arkadaşımızla çözemedik problemi? yardım edebilecek iyi düzeyde php bilen bi arkadaş yok mu?
Edit:
Elimde haberturk'un sağlık kategorisinden içerik çeken bir php bot mevcut, fakat bunu wordpresse entegre etmem gerekiyor. Yani botun çektiği içeriği ekle butonuna basınca wordpress blogumda otomatik konu açmasını istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz.?
Bot Demo: http://www.e-hekim.org/bot/index.php
-
sorunu direk buraya yazsan daha çok kişi yardımcı olur
-
hakkaten he. bende ıyı derecede bılmıyorum ama belkı sorucagın soruyu biliyorumdur. yazsana buraya sorunu
-
sorunu nu buraya yaz bncede kardeş yardım etmete çalışırız :/ hep birlikte..
-
yazma buraya la
-
Elimde haberturk'un sağlık kategorisinden içerik çeken bir php bot mevcut, fakat bunu wordpresse entegre etmem gerekiyor. Yani botun çektiği içeriği ekle butonuna basınca wordpress blogumda otomatik konu açmasını istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz.?
Bot Demo: http://www.e-hekim.org/bot/index.php
-
hocam arka planda yazı ekleme bölümü vardı. Şİmdi bu bot sayfasındaki her haber için ayrı form oarak yapıp hepsini post ile asıl haber kaydetme yerine gönderirsen kaydedilir. yani yazı ekleme formunu bir haber gibi düşün, ekle tuşuna bastığında form onu asıl yazı ekleme sayfasına postalayacak.. Böylece haberin kaydedilmiş olur? Karışık oldu sanırım biraz :/
-
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------
hocam arka planda yazı ekleme bölümü vardı. Şİmdi bu bot sayfasındaki her haber için ayrı form oarak yapıp hepsini post ile asıl haber kaydetme yerine gönderirsen kaydedilir. yani yazı ekleme formunu bir haber gibi düşün, ekle tuşuna bastığında form onu asıl yazı ekleme sayfasına postalayacak.. Böylece haberin kaydedilmiş olur? Karışık oldu sanırım biraz :/
----------------------------anlaşılmadı hocam :)
@angels_demos nickli mürid kodları istedi bakalım belki o yapabilir.
-
ektenti olarak yazdır daha verimli olur