Online Php Coder

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Php den anlayan arkadaşlardan 10 dak. zaman ayırıp yardım edebilecek birisi var mı ?

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

oyle cok iyi degil ama sen sorun nedir yaz ben olmasam bile yardımcı olacak arkadaşlar cıkacaktır

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

mIzah arkadaşımızla çözemedik problemi? yardım edebilecek iyi düzeyde php bilen bi arkadaş yok mu?

Edit:

Elimde haberturk'un sağlık kategorisinden içerik çeken bir php bot mevcut, fakat bunu wordpresse entegre etmem gerekiyor. Yani botun çektiği içeriği ekle butonuna basınca wordpress blogumda otomatik konu açmasını istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz.?

Bot Demo: http://www.e-hekim.org/bot/index.php

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

sorunu direk buraya yazsan daha çok kişi yardımcı olur

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

hakkaten he. bende ıyı derecede bılmıyorum ama belkı sorucagın soruyu biliyorumdur. yazsana buraya sorunu

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

sorunu nu buraya yaz bncede kardeş yardım etmete çalışırız :/ hep birlikte..

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

yazma buraya la

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Elimde haberturk'un sağlık kategorisinden içerik çeken bir php bot mevcut, fakat bunu wordpresse entegre etmem gerekiyor. Yani botun çektiği içeriği ekle butonuna basınca wordpress blogumda otomatik konu açmasını istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz.?

Bot Demo: http://www.e-hekim.org/bot/index.php

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

hocam arka planda yazı ekleme bölümü vardı. Şİmdi bu bot sayfasındaki her haber için ayrı form oarak yapıp hepsini post ile asıl haber kaydetme yerine gönderirsen kaydedilir. yani yazı ekleme formunu bir haber gibi düşün, ekle tuşuna bastığında form onu asıl yazı ekleme sayfasına postalayacak.. Böylece haberin kaydedilmiş olur? Karışık oldu sanırım biraz :/

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

ndmylmz bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam arka planda yazı ekleme bölümü vardı. Şİmdi bu bot sayfasındaki her haber için ayrı form oarak yapıp hepsini post ile asıl haber kaydetme yerine gönderirsen kaydedilir. yani yazı ekleme formunu bir haber gibi düşün, ekle tuşuna bastığında form onu asıl yazı ekleme sayfasına postalayacak.. Böylece haberin kaydedilmiş olur? Karışık oldu sanırım biraz :/

----------------------------

anlaşılmadı hocam :)

@angels_demos nickli mürid kodları istedi bakalım belki o yapabilir.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

ektenti olarak yazdır daha verimli olur

snnyk.com - code is poetry all that i know...
Toplam Hit: 2475 Toplam Mesaj: 21