Opendns Kafayı Yedi
-
nasıl oldu hatırlamıyorum dns ayarlarına bi baktım değişmiş sıfırlanmış. opendns kullanıyodum. neyse yaptım gene ayarları. internete girmemeye başladı. msn de açmıyo hiçbi siteyi açmıyo. opendnsyi kaldırınca normal giriyorum. tahribata girmiyo tabi :S şu an ipnetordan giriyorum. opendns problemi nedir anlayamadım.
-
Tahribata artık
w3.tahribat.com dan girebilirsin opendns kullanmadan ve dnsleri değiştirmeden
-
hayır öyle de açmıyo, yazı çıkmıyo kapatıldı diye, donup kalıyo servera ulaşamıyo. hem ben opendns kullanmak istiyorum memnundum.
-
problem tam gaz :/
-
4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yi kullansana
tarayıcıları kapadıktan sonra
ipconfig/flushdns yaz calıştıra sonra ac dene
-
yok abi olmuyo ya, anlamadığım tbtye girmeye çalışınca sunucu bulamıyo. yani engellendi yazısı da çıkmıyo. otomatik bul deyince internete giriyo sadece.
-
208.67.222.222
208.67.220.220bende sorunsuz
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------208.67.222.222
208.67.220.220bende sorunsuz
-----------------------------
hocam anlamamışsın derdimi :S bunları yazınca çalışmıyo. 4221 4222 yazınca da çalışmıyo hiçbi şekilde internete girmiyo. daha önce opendns ile rahatça giriyodum birden oldu. -
<html><body><html><body><html><body><p>aynı sorun bendede var...benimde opendns..1 saat öncesine kdr şakır şakır giriyodum</p>şimdi işin garibi her siteye girebiliyorum sadece w3 dahil tahribata giremiyorum..bağlantı kesildi sayfa görüntülenemiyorum fln diyo..<br><br>
-
durun o zaman server banlamıştır :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
durun o zaman server banlamıştır :)
-----------------------------ewt hocam giriyo artık :)
Toplam Hit: 2811 Toplam Mesaj: 15