Opera / Firefox / İe
-
sizce hangisi daha verimli bir çalışma imkanı sunuyor?
Yani bu browser seçeneklerinden hangisi sizin için daha iyi?
Seçim yaparken neyi dikkate aldınız? Memnunmusunuz?
Not: En uygun yer burası gibi geldi başlığı buraya açtım.
-
İnternet explorer'a hastayım ve değiştirmeyide düşünmüyorum...
Diğerleri accayip kasıyorlar sistemi..
Sadece ie'7 de bazen cookie sorunları yaşıyorum, ondan dolayı firefox kullanıyorum cok zorda kalırsam, onunda portable versiyonu var acıp kullanıp kapıyorum..
Bu kadar..
-
İE deki yeni pencerede aç işine gıcığım firefox taki sekme meselesi çok hoş operayı o kadar tecrübe e tmedim ama keşke ie ve firefox taki özelliklerin karışımı olarak yeni bi browser seçeneğim olsa keşke firefox sistemi bu kadar zorlamasa
firefox açoık kaynak old. için sempatımı kazanıo tabi
edit:bide şöle bi grafik buldum

ne diyoo buu
-
firefox en güzeli kullan bak eger biraz fazla sistem gereksinmi duyması seni raatsız etmiosa firefox kullan=)
-
IE oncelikli tercihim ,onun disinda en sik kullandigim tarayici Opera.Neden IE neden Opera sorusunun cevabi cok uzun,iste uzun cevaplar yazmak icin Firefox kullanirim oturumu kurtarma seceneginden dolayi :) 1sayfalik yaziyorsam olasi bir hata durumunda IE de yazilar kayboluyor ama Firefox ,tipki unix Vi editorundeki ozellik gibi yazdigimiz yazi makine resetlensede kaybolmuyor.Yani harman yapip duruma gore kullanmak en iyisi :) .Firefoxta performans yerde o ayri dert :)
-
hacım ilk başlarda rahatsız etmiyo ama sonra ahayatı kayıyo adamın hele ki yalnışlıkla adult fln takılırken 50 tane birden sekme açtın mı ziki tuttun
-
yaw okadr da kasmıo firefox =) yane ben 20 25 tane sayfa sekme açınca dahi fazla bişi olmuo=) firefox rulz=)
-
walla abücüm ben firefox yandaşıyım ve firefox bayılıyorum pluginleri felan süper ama ne yazıkki tahribatta firefox kullanılmıyor gene galiba ayarları degiştirdiler galibaaa
-
Browserların hepsini uzuuun uzun denedim, Operanın mouse kısayolları süper hiçbirisi ondaki kullanım kolaylığını sunamaz , firefox + noscript addonuyla hertürlü crack sitesi olsun huzurla giriyorum. IE ile şahsen riske atmaz diye düşünüyorum kendimi :)
Eğer güzel grafikli ve güvendiğim bir siteyse , tahribat gibi vs. Görüntüye önem verip IE ile açıyorum , Firefox Operada çoğu site tasarlandığı kalitede çıkmıyor , IE ile bakınca ohh dünya varmış dedirtincesine kalite artıyor...
Mozillayı zırhlı araç olarak görüyor , IE i üstü açık ferrari gibi düşünüyorum:)
-
Opera daha zirhli deca :) zararli scriptler yonunden en tasakli olan Opera.Ki netten browserlara yonelik en sik tehdit zararli scriptlerden geliyor :) ilk kez girecegim yada guvenmedigim sitelerde opera ile fink atarim :)
-
firefox.. çünkü oturum kurtarma özelliği var.. sekme özelliği var.. tema özelliği.. bir sürü yararlı eklentisi var..
fireftp mesela.. en az cuteftp kadar kullanışlı.. ie hiç kullanmam şu an bile firefox un ie sekmesinden yazıyorum bunu eheh :)