Opera / Firefox / İe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sizce hangisi daha verimli bir çalışma imkanı sunuyor?

Yani bu browser seçeneklerinden hangisi sizin için daha iyi?

Seçim yaparken neyi dikkate aldınız? Memnunmusunuz?

Not: En uygun yer burası gibi geldi başlığı buraya açtım.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

İnternet explorer'a hastayım ve değiştirmeyide düşünmüyorum...

Diğerleri accayip kasıyorlar sistemi..

Sadece ie'7 de bazen cookie sorunları yaşıyorum, ondan dolayı firefox kullanıyorum cok zorda kalırsam, onunda portable versiyonu var acıp kullanıp kapıyorum..

Bu kadar..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

İE deki yeni pencerede aç işine gıcığım  firefox taki sekme meselesi çok hoş  operayı o kadar tecrübe  e tmedim ama keşke ie ve firefox taki özelliklerin karışımı olarak yeni bi browser seçeneğim olsa keşke firefox sistemi bu kadar zorlamasa 

firefox açoık kaynak old. için sempatımı kazanıo  tabi

edit:bide şöle bi grafik buldum

ne diyoo buu

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    firefox en güzeli kullan bak eger biraz fazla sistem gereksinmi duyması seni raatsız etmiosa firefox kullan=)

" ' "
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    IE oncelikli tercihim ,onun disinda en sik kullandigim tarayici Opera.Neden IE neden Opera sorusunun cevabi cok uzun,iste uzun cevaplar yazmak icin Firefox kullanirim oturumu kurtarma seceneginden dolayi :) 1sayfalik yaziyorsam olasi bir hata durumunda IE de yazilar kayboluyor ama Firefox ,tipki unix Vi editorundeki ozellik gibi yazdigimiz yazi makine resetlensede kaybolmuyor.Yani harman yapip duruma gore kullanmak en iyisi :) .Firefoxta performans yerde o ayri dert :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    hacım ilk başlarda rahatsız etmiyo ama sonra ahayatı kayıyo adamın hele ki yalnışlıkla adult fln takılırken 50 tane birden sekme açtın mı ziki tuttun

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    yaw okadr da kasmıo firefox =) yane ben 20 25 tane sayfa sekme açınca dahi fazla bişi olmuo=) firefox rulz=)

" ' "
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

walla abücüm ben firefox yandaşıyım ve firefox bayılıyorum pluginleri  felan süper ama ne yazıkki tahribatta firefox kullanılmıyor gene galiba ayarları degiştirdiler galibaaa

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Browserların hepsini uzuuun uzun denedim, Operanın mouse kısayolları süper hiçbirisi ondaki kullanım kolaylığını sunamaz , firefox + noscript addonuyla hertürlü crack sitesi olsun huzurla giriyorum. IE ile şahsen riske atmaz diye düşünüyorum kendimi :)

Eğer güzel grafikli ve güvendiğim bir siteyse , tahribat gibi vs. Görüntüye önem verip IE ile açıyorum , Firefox Operada çoğu site tasarlandığı kalitede çıkmıyor , IE ile bakınca ohh dünya varmış dedirtincesine kalite artıyor...

Mozillayı zırhlı araç olarak görüyor , IE i üstü açık ferrari gibi düşünüyorum:)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Opera daha zirhli deca :) zararli scriptler yonunden en tasakli olan Opera.Ki netten browserlara yonelik en sik tehdit zararli scriptlerden geliyor :)  ilk kez girecegim yada guvenmedigim sitelerde opera ile fink atarim :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

firefox.. çünkü oturum kurtarma özelliği var.. sekme özelliği var.. tema özelliği.. bir sürü yararlı eklentisi var..

fireftp mesela.. en az cuteftp kadar kullanışlı.. ie hiç kullanmam şu an bile firefox un ie sekmesinden yazıyorum bunu eheh :)

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 3699 Toplam Mesaj: 31