Opera 11 Çıktı!
-
11 e yükselltiğimden beri hata verip duruyor :S
Tarayıcıyı kapatıyor-yeniden başlatıyor sıklıkla. Son 2 günde pek yapmadı du bakalım...
Ama Genel Olarak Opera Canavardır... -
Shephard bunu yazdı:
-----------------------------bende dün gece güncelledi opera11 seviyorum operayı daha sempatik geliyor tarayıcı gibi değilde başka bişiy sanki.
-----------------------------
kesinlikle katılıyorum opera dışında bir tarayıcıya tahammül edemiyorum. opera kullanıcılarını arttırmayı kendime vazife edindim. şu an herhalde 30 kişiye ulaşmışımdır. :) -
hemen güncellemeli
-
umarım "elemanı teftiş et" özelliğini biraz daha güzelleştirmişlerdir. Onun dışında cidden hızlı diğerlerinden. Ayrıca asp.net exlprer'dan sonra en hızlı operada derleme yapıyor bilginize...
-
yav.. eski sürümlerde go butonu vardı. şimdlerde bulamıyorum!!.
-
Ahan da yapmışlar Görünüm>> Düğmeler>> tarayıcı görünümü :))
-
yeni konu açmadım da bu opera 11 de sıkıntı var mı ? Misal flash ağırlıklı sitelerin sekmelerini kapatınca hata verip kapanıyor. Misal karakartal.com sizde de var mı aynı sıkıntı yoksa benim pcde mi bi sıkıntı var ?
-
Şuan için sorun yok ama benimde aklımdan gecmiyor değil flashlı sitelerde bazen cok kasıyor.. hurriyet.com.tr cok kasıyor..
-
ltcelik bunu yazdı:
Ahan da yapmışlar Görünüm>> Düğmeler>> tarayıcı görünümü :))
hacı yapıştır ve git var :D -
Çok donuyor yavvv... kal geliyo resmen... İE kullanmak zorunda kalıyorum utanç içindeyim...
Toplam Hit: 4234 Toplam Mesaj: 28