Opera 11 Çıktı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    11 e yükselltiğimden beri hata verip duruyor :S
    Tarayıcıyı kapatıyor-yeniden başlatıyor sıklıkla. Son 2 günde pek yapmadı du bakalım...
    Ama Genel Olarak Opera Canavardır...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreamth
    dreamth's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı:
    -----------------------------

bende dün gece güncelledi opera11 seviyorum operayı daha sempatik geliyor tarayıcı gibi değilde başka bişiy sanki.

kesinlikle katılıyorum opera dışında bir tarayıcıya tahammül edemiyorum. opera kullanıcılarını arttırmayı kendime vazife edindim. şu an herhalde 30 kişiye ulaşmışımdır. :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    hemen güncellemeli

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    umarım "elemanı teftiş et" özelliğini biraz daha güzelleştirmişlerdir. Onun dışında cidden hızlı diğerlerinden. Ayrıca asp.net exlprer'dan sonra en hızlı operada derleme yapıyor bilginize...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    yav.. eski sürümlerde go butonu vardı. şimdlerde bulamıyorum!!.

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Ahan da yapmışlar Görünüm>> Düğmeler>> tarayıcı görünümü :))

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreamth
    dreamth's avatar
    Erkek
    yeni konu açmadım da bu opera 11 de sıkıntı var mı ? Misal flash ağırlıklı sitelerin sekmelerini kapatınca hata verip kapanıyor. Misal karakartal.com sizde de var mı aynı sıkıntı yoksa benim pcde mi bi sıkıntı var ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Şuan için sorun yok ama benimde aklımdan gecmiyor değil flashlı sitelerde bazen cok kasıyor.. hurriyet.com.tr cok kasıyor..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı:
    Ahan da yapmışlar Görünüm>> Düğmeler>> tarayıcı görünümü :))
    hacı yapıştır ve git var :D

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Çok donuyor yavvv... kal geliyo resmen... İE kullanmak zorunda kalıyorum utanç içindeyim...

Toplam Hit: 4234 Toplam Mesaj: 28