Opera 11.10 Final
-
Opera kullananlar güncelleme yapmıştır ama Operayı kullanmayanlar için tavsiye edilir :)
http://snapshot.opera.com/windows/4982_11.10-2092/Opera_1110_2092_int.exe
Opera da tahribat metin editorunde sorun yaşıyorsanız burdan yararlanabilirsiniz...
-
Kimse indirmedi mi laaa :)..Denemek isteyenler için upladım....
-
Güncelledim. Format attığımdan beri ff 4 le giriyorum tbt'ye js dosyasını indiripte aktifleştirmeye üşendiğimden oda. Yoksa Operacıyız HA!
-
final derken hacı?
-
Operacı müridlerimizi bilelim yani... Herşey bizim için.
Edit: Final derken 11.10 sürümü en son sürümüdür.. Bundan önce piyasa da 11.10 beta sürümleri vardı..
-
Birisi opera mı dedi...
-
Operayı çok fena yıllardır kullanırım.Hele yurtta hep net yavaş Opera Turbo o kadar çok işe yarıyor ki 90 mb sıkıştırma yaşadım bi kere :D
-
güncellestirdim bugün final sürümüne de sapıttı tarayıcı, özellikle youtube de.Eski sürüme dönebilirim
-
Şuan youtube sorun yaşamıyorum..Videolu vede flashlı olan sitelerde bazen kasma yapıyor doğrudur..
-
opera rullz tabi ama son sürümdeki çökmeler beni üzmedide değil, umarım hatalar düzeltilmiştir
-
inşallah şimdi birileri gelip bu konunun altına xxx rulez diye başlamaz. ah şu tarayıcı savaşları...
opera'ya gelince, IE'den kurtulmak için ilk göz ağrım diyebilirim, o zamanlar henüz shareware idi