Opera Browser Youtube Reklamı
-
Merhabalar,Opera tarayıcının kendi reklam engelleyicisi sayesinde youtube'da reklamsız gezinebiliyordum ancak son bir kaç gündür şarkı geçişlerinde youtube reklamları olmasa da başka reklamlar gözüküyor beyaz yüzeyin üzerine grammerly tarzı kısa reklamlar.bu operanın kendi sisteminin bize gösterdiği bir şey mi ? yoksa bende bir sorun mu var ?
Teşekkürler.
-
Beden Chrome tarayıcıda Adguard eklentisinde yaşamıştım o durumu. Ublock Origin'e geçince düzeldi. Google yeni bir şeyler deniyor herhalde ondan firmaların geliştirdiği eklenti ve programlar henüz duruma uyanamadı. Ublock Origin açık kaynaklı olduğundan hemen durumun farkına varıp güncellendi bile.
-
ublock ile çıkmıyor ama opera nasıl engelleyemedi ona şaşırdım
-
İşte dediğim gibi açık kaynak farkı. Opera ve Adguard firma. Kullanıcılar firmaya şikayet edecekte, firma yazılımcılarına şurayı düzeltin diyecekte, yazılımcılar düzeltip yamayı firmaya gönderecek firmada yayınlayacakta ohoo...
Reddit'te sayfalarıda var : https://www.reddit.com/r/uBlockOrigin/
Bu arada reklamı diğer eklentilerdede engellemek isteyenler eklentinin filtre ayarlarına şu kuralı eklesin :
youtube.com##+js(set, ytInitialPlayerResponse.adPlacements, undefined)
-
youtube arada yeni şeyler deniyo galiba. bi ara da reklam süresi kadar boş ekran geliyodu videolarda
-
yolbulucu bunu yazdı
youtube arada yeni şeyler deniyo galiba. bi ara da reklam süresi kadar boş ekran geliyodu videolarda
Red üyelik satışına başladığından beri iyice bıktırma yoluna gittiler. Kullanıcı reklamlardan bıksında premium alsın düşüncesindeler. Ama nah alırım. Telefonda YouTube Vanced, bilgisayarda Ublock tertemiz takılıyorum. Netflix'e para ver, YouTube'a para ver, Spotify'a para ver, Digiturk'e para ver her ay internet faturasının iki katı kadar bunlara ödeme yapacağız neredeyse.
-
mkyb bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
Red üyelik satışına başladığından beri iyice bıktırma yoluna gittiler. Kullanıcı reklamlardan bıksında premium alsın düşüncesindeler. Ama nah alırım. Telefonda YouTube Vanced, bilgisayarda Ublock tertemiz takılıyorum. Netflix'e para ver, YouTube'a para ver, Spotify'a para ver, Digiturk'e para ver her ay internet faturasının iki katı kadar bunlara ödeme yapacağız neredeyse.
Zaten Türkiye de böyle hizmetler para getirecek kadar tutmaz. Amerikadaki adam 5 para nolcak diyip alıyor da bisküviyi gramajina bakıp alan millete yemez o
-
Bende isterim Amerika'da yaşayıp yol üstü bir restauranta girip jambonlu yumurta yiyip kahve içeyim ve cebimdeki 1-2 dolarla hesabı ödeyip, cepteki yok yere ağırlık yapan bozuklukları garsona bahşiş olarak bırakayım ama olmuyor. Hayaller jambonlu yumurta, gerçekler martı pardon tavuk döner.
-
YouTube premium trial kullanıyorum + adguars DNS.
-
aylmz bunu yazdı
YouTube premium trial kullanıyorum + adguars DNS.
Adguard DNS bu ara çok sık patlamaya başladı. Ben direk modemin arayüzüne yazmıştım. Sokağa çıkma yasağının olduğu gün 50 sefer müşteri hizmetlerini arıyorum bizde sorun yok hattınız aktif diyorlar. En sonunda jeton düştü sakın DNS patlamasın dedim. DNS'yi otomatik yaptım şakır şakır çalıştı.
Digitalocean ve Vultr sunucularını kullanıyorlar ama aşırı yoğunluğu kaldıramıyor.
-
1.1.1.1 dns ile reklam çıkmıyor, direkt modeme girdim.
televizyonda bile youtube uygulamasında reklamlar çıkmıyor.