Opera Browser Youtube Reklamı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar,Opera tarayıcının kendi reklam engelleyicisi sayesinde youtube'da reklamsız gezinebiliyordum ancak son bir kaç gündür şarkı geçişlerinde youtube reklamları olmasa da başka reklamlar gözüküyor beyaz yüzeyin üzerine grammerly tarzı kısa reklamlar.bu operanın kendi sisteminin bize gösterdiği bir şey mi ? yoksa bende bir sorun mu var ?

Teşekkürler.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Beden Chrome tarayıcıda Adguard eklentisinde yaşamıştım o durumu. Ublock Origin'e geçince düzeldi. Google yeni bir şeyler deniyor herhalde ondan firmaların geliştirdiği eklenti ve programlar henüz duruma uyanamadı. Ublock Origin açık kaynaklı olduğundan hemen durumun farkına varıp güncellendi bile.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

ublock ile çıkmıyor ama opera nasıl engelleyemedi ona şaşırdım

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İşte dediğim gibi açık kaynak farkı. Opera ve Adguard firma. Kullanıcılar firmaya şikayet edecekte, firma yazılımcılarına şurayı düzeltin diyecekte, yazılımcılar düzeltip yamayı firmaya gönderecek firmada yayınlayacakta ohoo...

Reddit'te sayfalarıda var : https://www.reddit.com/r/uBlockOrigin/

Bu arada reklamı diğer eklentilerdede engellemek isteyenler eklentinin filtre ayarlarına şu kuralı eklesin :

youtube.com##+js(set, ytInitialPlayerResponse.adPlacements, undefined)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

youtube arada yeni şeyler deniyo galiba. bi ara da reklam süresi kadar boş ekran geliyodu videolarda

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

youtube arada yeni şeyler deniyo galiba. bi ara da reklam süresi kadar boş ekran geliyodu videolarda

Red üyelik satışına başladığından beri iyice bıktırma yoluna gittiler. Kullanıcı reklamlardan bıksında premium alsın düşüncesindeler. Ama nah alırım. Telefonda YouTube Vanced, bilgisayarda Ublock tertemiz takılıyorum. Netflix'e para ver, YouTube'a para ver, Spotify'a para ver, Digiturk'e para ver her ay internet faturasının iki katı kadar bunlara ödeme yapacağız neredeyse.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    mkyb bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

Red üyelik satışına başladığından beri iyice bıktırma yoluna gittiler. Kullanıcı reklamlardan bıksında premium alsın düşüncesindeler. Ama nah alırım. Telefonda YouTube Vanced, bilgisayarda Ublock tertemiz takılıyorum. Netflix'e para ver, YouTube'a para ver, Spotify'a para ver, Digiturk'e para ver her ay internet faturasının iki katı kadar bunlara ödeme yapacağız neredeyse.

Zaten Türkiye de böyle hizmetler para getirecek kadar tutmaz. Amerikadaki adam 5 para nolcak diyip alıyor da bisküviyi gramajina bakıp alan millete yemez o 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bende isterim Amerika'da yaşayıp yol üstü bir restauranta girip jambonlu yumurta yiyip kahve içeyim ve cebimdeki 1-2 dolarla hesabı ödeyip, cepteki yok yere ağırlık yapan bozuklukları garsona bahşiş olarak bırakayım ama olmuyor. Hayaller jambonlu yumurta, gerçekler martı pardon tavuk döner.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aylmz
    aylmz's avatar
    Erkek

YouTube premium trial kullanıyorum + adguars DNS.

binin yarısı beş yüz o da bizde yok
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    aylmz bunu yazdı

YouTube premium trial kullanıyorum + adguars DNS.

Adguard DNS bu ara çok sık patlamaya başladı. Ben direk modemin arayüzüne yazmıştım. Sokağa çıkma yasağının olduğu gün 50 sefer müşteri hizmetlerini arıyorum bizde sorun yok hattınız aktif diyorlar. En sonunda jeton düştü sakın DNS patlamasın dedim. DNS'yi otomatik yaptım şakır şakır çalıştı.

Digitalocean ve Vultr sunucularını kullanıyorlar ama aşırı yoğunluğu kaldıramıyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

1.1.1.1 dns ile reklam çıkmıyor, direkt modeme girdim.

televizyonda bile youtube uygulamasında reklamlar çıkmıyor.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 2086 Toplam Mesaj: 18
opera reklam sorunu