folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Operacılar Proxy Ayarları Yapamıyorum

Operacılar Proxy Ayarları Yapamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    arkadaslar mobılden gırıyorum ama proxy lazım sımdı nasıl ayarlarız.kurcaladım ama bulamadım olmadı kendı web tarayıcısından proxy kullanayım ama olmuyor bulamıyorum

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

opera:config yaz adres çubuğuna allta proxy sekmesi vardır ama unutma http https enabled seçeneklerini işaretlemeyi

Çok sıkılıyom
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocam proxylerı nereye yazacaz nelerı ısaretlıcem bır de calısır verebılır mısın?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

al gir burdan: codematters-p.appspot.com

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    olmuyor hocam bır sure sonra hata verıyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    Hoca hattın ne

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    Eğer vodafone yada türkcell ıse wap.cepte.com.exorace.com yaz normal tarayıcıya türkcellde wap ile vodafoneda live ile bağlan.
    Yada yok aga ben proxy mıroxy uğraşamam diyorsan pm at sana ayarlı opera yapayım hazır onu kullanırsın.
    eğer avea isen aveada bu işler bitti artık.

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocam wırelesten gırıyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    Heee :D bende yasadışı ınternet istiyosun sandıydım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    yok yok hocam guvenlı neı asmam gereklı

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

mobilde giriş çıkış sorunu yok biliyorum eve geldiğimde laptoptan süperonline ile giremediğim siteye cep telefonunun  üzerinden internet alıyorum giriyorum sanmıyorum yani vodafone da öyle bişey görmedim.ille de proxy ile çabalayayım diyosan proxz.com high anonymouse çin amerika kanada lardan seç dene kullan opera ile olurmu hiç bilmiyorum çünkü mobil de kısıtlama görmedim daha.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 1965 Toplam Mesaj: 13