Operatörlerden Alınacak Telefon Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum şu sıralar.

Aklımda HTC Wildfire S var.

Yalnız aklıma takılanda bırkac soru var. Sımdı ben daha once vodafone faturalı abonesıydım 1 yılı askın sure faturalı kullandım fakat sonra ıptal ettırıp aynı hatla kontorlu hatta gecıs yaptım. Wildfire S için sanırım 8 ay abonelik isteniyor.

Kredi kartı ılede 360 lıraya alınabılır yazıyor ınternet sıtesınde.

Şimdi ben kredi kartımdan 360 lırayı taksıtlendırıp odedıgım takdırde sadece faturalıya gecıp ve sadece gectıgım faturalı tarıfeyı odeyıp wildfire s alabılıyormuyum yoksa 360 lırayı odedıkten sonra ayrı olarak hem tarıfe hemde cıhaz ucretınıde odemem gerekıyormu 24 ay boyunca?

Bunun yanı sıra orta-üst segmentinde wildfire civarı fıyata alabılecegım cesıtlı kampanyalar var ıse ve cıhaz onerılerınız bılgılendırır mısınız?

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bende düşünüyordum da genç avantaj ile olmuyormuş tarifemi çok seviyorum napıcam bilemedim :' 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Hacılar benim bi sorum var konuyu baltalamak gibi olmasın kusura bakma hocam konu açmayayım dedim.

Bu telefonları aldığımız zaman. Mesela turkcellden aldım bi telefon benim babam 8 yıllık faturalı turkcelli. avea hattımı takıp kullanabiliyor muyum ?

Bu arada turkcell de nokia n8 var benim çok hoşuma gidiyor o telefon hocam bi bak derim

Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

bende düşünüyordum da genç avantaj ile olmuyormuş tarifemi çok seviyorum napıcam bilemedim :' 

genç avantaj ile ayda 10 tl farkla oluyor hacı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:

Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum şu sıralar.

Aklımda HTC Wildfire S var.

Yalnız aklıma takılanda bırkac soru var. Sımdı ben daha once vodafone faturalı abonesıydım 1 yılı askın sure faturalı kullandım fakat sonra ıptal ettırıp aynı hatla kontorlu hatta gecıs yaptım. Wildfire S için sanırım 8 ay abonelik isteniyor.

Kredi kartı ılede 360 lıraya alınabılır yazıyor ınternet sıtesınde.

Şimdi ben kredi kartımdan 360 lırayı taksıtlendırıp odedıgım takdırde sadece faturalıya gecıp ve sadece gectıgım faturalı tarıfeyı odeyıp wildfire s alabılıyormuyum yoksa 360 lırayı odedıkten sonra ayrı olarak hem tarıfe hemde cıhaz ucretınıde odemem gerekıyormu 24 ay boyunca?

Bunun yanı sıra orta-üst segmentinde wildfire civarı fıyata alabılecegım cesıtlı kampanyalar var ıse ve cıhaz onerılerınız bılgılendırır mısınız?

hocam hat değiştirmeyle ilgili esaslar var sanırım 3 ay ve ya 1 ay falan bekletiyor.

adamlar yani senin düşündüğünü daha önceden düşünmüşler.

unutmadan elindeki faturalı hat ile de alabilirsin eğer faturalarını düzenli ödediysen..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Biri benim soruyada cevap vereydi iyiydi ya :| Adamlar sitelerinde de bir şey yazmamışlar.

Turkcellde güzel kampanyalar var. Babam uzun yıllardır faturalı hat turkcellli. Gidip onla telefonu alsak ben eve gelince avea hattımı takıp kullanabilecek miyim bu telefonu ? 

Avukat/Hukukçu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek
    Vodofone da satılan wildfire da sim lock var. Ama dealextrme de 3$ a universal sim var. SIm kartın üzerine takip kartı öyle takıyorsun çalışıyor. Fakat deneyen birinden öğrenmek lazım. YAda 50 liraya kırdırcaksın. Ama aklımda olsun Android 2.3 daha her yerde kırılmıyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek

FoKMaN bunu yazdı:
    Vodofone da satılan wildfire da sim lock var. Ama dealextrme de 3$ a universal sim var. SIm kartın üzerine takip kartı öyle takıyorsun çalışıyor. Fakat deneyen birinden öğrenmek lazım. YAda 50 liraya kırdırcaksın. Ama aklımda olsun Android 2.3 daha her yerde kırılmıyor.

bende alıcam o telefondan sorduk yok dediler bize

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

@ephesus

eğer bi tanıdık fln varsa vodafone den aldığın telefonu turkcell veya başka bir hatlada kullanabiliyorsun.  aldığın yerden tanıdık olucak tabi onlar ayar çekiyo diye duymuştum. ama normal olarak aldığında başka türlü vodafone ise başka hat ile kullanamassın kilitler telefon kendini.

Nerde o eski TBT...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Benım hattın kotu tarafı son 1 ay odemedım kapatmadan once kullanmıyordum cunku. bayagı bı gecıktı sonra fatura gelınce anladım odedım.

Yanı kendı hattım uzerınden alamıyorum. 

En ıyısı genc avantaja gecıp 24 ay taahhut yaptırmak ve kredı kartından 360 lıra dusup sadece 25 tl tarıfe ucretı odemek sanırım

www.kriptopedi.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

hocam sordum ben onu . 360 Tl tek çekim alıyorlar. 1 yıl boyunca faturana 5 tl ödüyorsun. genç tarife tabi bu . yani 500 dk heryöne + 5000sms her yone. 1 yıl dolduktan sonra 25 tl ödüyorsun 12 ay boyunca. böylece bitmiş oluyor . Ben pederin üstüne aldım Htc Wildfire S. Çokta memnunum. Almak isteyenler hiç çekinmeden alsınlar Gönül rahatlığı ile kullanırlar benden tavsiye. Ben çok beğendim telefonu.

Zehirrr . . .
Toplam Hit: 1804 Toplam Mesaj: 16