folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Operatörlerden Para İadelerinizi Almayı Unutmayın

Operatörlerden Para İadelerinizi Almayı Unutmayın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Arkadaşlar pazar günü itibariyle AVEA dan TURKCELL amcaya transfer oldum...

Hattımı tasırken AVEA hattımda 36,26 TL para vardı , bu ne olacak dıye dusunuyordum , daha dogrusu TURKCELL e falan gecer falan dıye dusunuyordum. Her neyse pazar gunu HAT tasındı Bakıye : 0 dı ... Dedım Avea bızım 36 gaymenın üstüne yatacak :D

Ama dun bır mesaj geldı ,

0507 *** ** ** nolu hattınızda kalan 36,26 TL nin banka hesabınıza iade edilmesi için www.avea.com.tr bireysel - duyurular sayfasından talebınızı iletebilirsiniz ...

diyerekten ...

Şimdi girdim sayfaya , hatta ki linki şu :

http://www.avea.com.tr/web/Hakkimizda/DuyurularDokumanlar/Duyurular/BilgiTeknolojileri

ve bir de şu sanırım :

https://www.avea.com.tr/mps/portal;mysessionid=QYrRnQWRJybQymk1NfrCQhmL1n8JSS2zzv6TJPGHv3GZTRzdqYsx!-700569103?cmd=bakiyeIade

Tıklayıp Sorgulayın gecmısten alacagınız varsa (2010 dan sonra , hat tasımadan kalan vss)

Tıklayıp sorgulatıyorsunuz , IBAN numaranızı verıyorsunuzz 15 gun ıcındee hesabınıza yatacaktır diyor ...

Varsa parası kalan yararlansın ısterım ....

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

sorgulayalım :D 

Edit: Aveadan turkcell'e geçmiş birisi olarak yok :(

TheKorsans tarafından 29/Nis/14 23:28 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

avea da en son ibanı girdikten sonra hata veriyor

http://www.avea.com.tr/error.html

29 kuruş kalmış, alacam onu da o kadar ayar oldum avea ya

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    madrew bunu yazdı

avea da en son ibanı girdikten sonra hata veriyor

http://www.avea.com.tr/error.html

29 kuruş kalmış, alacam onu da o kadar ayar oldum avea ya

Bende hata vermedı hocam , 15 gun ıcınde ödemenız yapılacaktır yazdı ...

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İade için 1 lira kesiyorlar diye biliyorum.Ek olarak o yıl içindeki telsiz kullanım ücretinide kesiyorlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

İade için 1 lira kesiyorlar diye biliyorum.Ek olarak o yıl içindeki telsiz kullanım ücretinide kesiyorlar.

O yıl içindekı telsız kullanımı keserlerse onlara ana avrat dumduz gıden bır maıl atarım :D

Her ay zaten telsız kullanımını kesıyor , Kullanmadıgım ayları kesmenın mantıgı ne? diye sorarlar adama :)

Artık o operatorde degılım bı kere , keserse Turkcell kesecek ...

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

mutlaka olması lazımdı ama yok diyor neyse şansımızı denemiş olduk

Bahse konu iade işlemleri 01.10.2010 tarihi ve sonrasında iptal olmuş hatlar için geçerlidir. xxxxxxxxxxxx numaralı hattınız için bu tarih sonrasında iade edilecek kredi bakiyesi bulunmamaktadır.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Turkcell -'lere faiz uygulamasın da iade istemezük :D Benim eksideydi borcu taktık kaçtık :)

Kendine İyi Bak ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

Bahse konu iade işlemleri 01.10.2010 tarihi ve sonrasında iptal olmuş hatlar için geçerlidir. xxxxxxxxxxxx numaralı hattınız için bu tarih sonrasında iade edilecek kredi bakiyesi bulunmamaktadır.

Hocam sanırım suanda hala kullanılan hattı sorguladın ...

Benım eskı bır hattım daha var ve acık baska bır arkadas kullanıyor ben onu sorguladıgımda bu sana dedıgının aynısı dedıydı :D

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

Hocam sanırım suanda hala kullanılan hattı sorguladın ...

Benım eskı bır hattım daha var ve acık baska bır arkadas kullanıyor ben onu sorguladıgımda bu sana dedıgının aynısı dedıydı :D

olay şöyle:

hattım turkcell di aveaya taşıdım sonra vodafone taşıdım sonra tekrar aveaya taşıım.

şansımı denim dedim olmadı :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Operatörler telsiz kullanım ücretlerini her sene yılbaşında peşin olarak devlete öder, sonra taksitle her ay aboneden alır.Zaten numaranı taşıdığın için Turkcell senden 1 sene boyunca telsiz kullanım ücreti almayacak hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 1918 Toplam Mesaj: 18