Ophiomorus
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------mesela ben muhasebede çalışıyorum. her hangi bir firmanın mizanını excel ortamında alıp mail olarak başka bir yere atıyorum. ordaki sürüm düşük ise açma sorunu falan oluyor daha sonra açmak için yama indir falan uzun iş.
eklenebilecekler olarak
ccleaner
herhangi bir cd yakma programı
aimp
sözlük
aklıma geldikçe eklerim.
-----------------------------hocam 2007 ve 2010 word un kullandığı dosya uzantısı .docx tir. farklı kaydet seçeneklerinden microsoft office 98 i
ya da uzantıs .doc olan başka bir sürümü seçersen herhangi bir sorun olmayacaktır. Tavsiyeler için teşekkürler. v0.2
ye ekliycem :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------java
flash player
chrome
msn
-----------------------------msn derken msn messenger mı? windows live var çünkü.
java ve flash player önemli haklısın :/
-
LasTMohicaN bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
flash player
chrome
msn
-----------------------------msn derken msn messenger mı? windows live var çünkü.
-----------------------------evet messenger bide 8.5 surumu olsun :Ç
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------LasTMohicaN bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
flash player
chrome
msn
-----------------------------evet messenger bide 8.5 surumu olsun :Ç
-----------------------------o niye anlamadım ? :S 9.0 u koydum zaten
-
Başka arkadaşlardan da yorum bekliyorum. :)
-
klite codec pack..
-
nero
-
bunlar istediklerimizi mi işaretleyip kurabiliyoruz. eğer öyleyse bi cd ye yazıp kullanmak lazım. bi dahaki sürüme bsplayer da ekler misin? :)
-
gom player
notepad++
camtasia
bi tane de önerilen bi antivirüs koyarsan acayip işime yarayacak
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------
bunlar istediklerimizi mi işaretleyip kurabiliyoruz. eğer öyleyse bi cd ye yazıp kullanmak lazım. bi dahaki sürüme bsplayer da ekler misin? :)
-----------------------------eklerim hocam. evet bi dvd ye yazarsan güzel olur ;)