Oppo Find 7 Ve One Plus One Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

arkadaşlar babam 1 aylığına almanyaya gitti bu cihazlar orada satışa sunulmuş piyasada varmış diye biliyorum.hazır gitmişken aldırsam diyorum one plus one ı incelerken o firmanın oppodan ayrıldığını öğrendim sonra biraz daha araştırırken opponun da find 7 diye bir modeli varmış onu öğrendim.

kararsız kaldım acaba hangisinden aldırsam sizce find 7 mi one plus one mı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Oppo Find 7 daha iyidir.Zira Oppo firması batarya ve kamera konusunda kendini çok geliştirdi.Ayrıca yakında Türkiye pazarına girmeleri bekleniyor.

Mesala Oppo Find 7 Bataryası Şöyle :

Oppo Find 7 ile Samsung Galaxy Note 3'ün batarya dolum süreleri :

Oppo Find 7 Antutu Sonuçları :

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

@mustafa

hocam find 7 bir 400 tl daha pahalıya geliyormuş herhalde onu eledim bu yüzden.

peki xiaomi mi3s hakkında ne dersin one plus one mı yoksa bu telefon mu 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Xiaomi mi3s daha iyi fakat One plus'a göre ekranı yarım inç daha ufak.Yalnız ekranı daha net.Zaten geriye kalan özellikleri vs her şeyleri aynı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Xiaomi mi3s daha iyi fakat One plus'a göre ekranı yarım inç daha ufak.Yalnız ekranı daha net.Zaten geriye kalan özellikleri vs her şeyleri aynı.

sd kart desteği ve bataryası çıkıyor mu peki hocam malum bu bataryalar şişiyor belli bir süre sonra

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

mi3'ün çıkıyorda, mi3s'yi bilmiyorum.Zaten bataryasını her zaman bulursun internette.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

imei sıkıntı olmuyorsa biri bana getirebilir mi? 350 dolar diyor oneplusone için. niyetlendim geçen ay fakat davetiyeli satış olayı derken soğudum.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

imei sıkıntı olmuyorsa biri bana getirebilir mi? 350 dolar diyor oneplusone için. niyetlendim geçen ay fakat davetiyeli satış olayı derken soğudum.

Bu telefonlarda kayıt şart.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

mi3'ün çıkıyorda, mi3s'yi bilmiyorum.Zaten bataryasını her zaman bulursun internette.

hocam bataryası eğer çıkmıyorsa bulsam ne değişecek nasıl çıkarıp yenisini takacağım ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Götüreceksin bir telefoncuya adam değiştirip geri verecek.Adamına göre 15-20 lira işçilik parası alır.Ek olarak Xiamoi markası Eylül ayı gibi Türkiye'ye geliyor.

mkyb tarafından 04/Tem/14 17:03 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Götüreceksin bir telefoncuya adam değiştirip geri verecek.Adamına göre 15-20 lira işçilik parası alır.Ek olarak Xiamoi markası Eylül ayı gibi Türkiye'ye geliyor.

hmm türkiyeye gelince şimdiki gibi fiyatı avantajlı olur mu peki hocam mesela şimdi 350 dolar 750 lira gibi bir fiyata geliyor 

Toplam Hit: 2519 Toplam Mesaj: 19