Ordu Fındığı (Satılık)
-
hacı kabuksuzu kaça?
kabuklu evde 10-15 kg var kırmaya üşeniyom :D
-
emnimax bunu yazdı
Az önce @sLyMncTn müridimize 5KG fındığını kargoladım umarım kargo kendisine sorunsuz ulaşır afiyetle yer :)
yarında @rakkoc müridimize 10KG kargosunu yollayacagım.
umarım herkes memnun bi ticaretimiz devam eder :)
10kg fındığı hangi kargoyla göndericeksiniz?alıcı ödemeli mi?kaç tl ödemesi olacak? Ücreti kim ödicekse bana ulaşsın yardımcı olayım
-
DJ_Alper bunu yazdı
hacı kabuksuzu kaça?
hocam fındık kırma makineleri var çevirmeli kollu onlara bir bak bence
-
DJ_Alper bunu yazdı
hacı kabuksuzu kaça?
15kg kabuklu fındık 30tl ye kırılır😁 Kırarken 1kg fındık da iş kazasına kurban gider😁
Aslında güzel iş.şu elde kullanılanlardan değil de küçük bi Fındık kırma makinesi yapılabilir.incitmeden kıracak kabuğunu ayıracak filan.makineciler nerdesiniz
-
DJ_Alper bunu yazdı
hacı kabuksuzu kaça?
Şöyle birşey sorsam sen kırılmışın kilosuna ne kadar ödersin ;)
@tosun
hocam benden her kod için 10 tl istedin oda en az 5 tane alırsam bende gittim yurtiçine 25 tl kargoyu 17,5 tl ye hallettim daha ucuza geldi sağolasın
-
Yarın 10kg kargo yollicaksın ya onun için ne kadar ödeme yapman gerekicek?
-
Kanka 5 kg da ben istiyorum. Tamam diyorsan adresi yollayayım özel mesajla.
-
15 TL güzel fiyat toptan da da 11-12 (ton hesabı) liraya gidiyor zaten. Bende de fındık var da, batı Karadeniz olduğu için hem Giresun fındığın dan ince oluyor hemde randıman düşük oluyor bu yüzden hiç bir zaman yemeklik olarak kimseye satmıyoruz
-
tosun bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
hacı kabuksuzu kaça?
15kg kabuklu fındık 30tl ye kırılır😁 Kırarken 1kg fındık da iş kazasına kurban gider😁
Aslında güzel iş.şu elde kullanılanlardan değil de küçük bi Fındık kırma makinesi yapılabilir.incitmeden kıracak kabuğunu ayıracak filan.makineciler nerdesiniz
var hocam üstten koyup kolu çeviriyorsunuz alttan incitmeden kırılmış halde geliyor
-
@tosun
bu gün kargoya ödediğimde fiyatı buraya yazarım
@opensource2009
teldende konuştuk ama sallamamış gibi durmasın forumda mesaj bu gün yolluyorum sanada kanka ;)
@oliWeR
giresun ordu yada batı karadeniz fındığı diye ayırmaya gerek yok hocam bak ben yağlı fındık yazdın oraya o dalı toprağa diktiğinde bide iklimi uygunsa diktiğin yerin her yerde fındık biter giresundaki filizi al kayseriye dik yine biter yada ordudaki fındıgın tadını kalitesini il belirler ama daha cok daldan kopardığın zaman gürbe seçimin yaptığın bakım kurutma şeklin saklama şeklin yani anlayacağınız ben boşuna gübresiz katkısız yazmadım siZe oraya tadı randımanı giresun fındığı dediğiniz fındıktan belki daha iyidir bile babam 85 yaşında ve fındığın her haltını çok iyi biliyor :) bizde bahçivan sağlam :)