Ordulu Müridler Yada Orduyu Bilenler
-
DeMi_R bunu yazdı:
-----------------------------KArdeş Giresunluyum ama şunu diyebilirim ünye karadenizin en güzel ilçesi..canın hiç sıkılmaz..bir sahili vardır mükemmel gece çık gez ağaçlar altında gökyüzünü göremeyeceğin enfes bir sahil şeridi vardır..şimdiden hayırlı olsun
aynen mürid bende giresunluyum arkadaş haklı cok güzel bir yerdir hayırlı olsun bana da giresun tirebolu çıktı :)) -
yasin 55 var ünyeli
ben bilirim az çok ünye süper memleket çakırtepe 10 numara
-
ben orduluyum..
ünye cennet usta.. fatsa da güzeldir. arada bi kayarsın..
orda her türlü sosyal yasam olusturursun kendine..
hayırlı olsn..3g modem suan ünyede cekmez sanırsam.. ama yakında gelir..
ama ordu merkezde war... -
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
ünye ordunun parisidir birde öyle düşün..
yuh a.q
-
hkn2867 bunu yazdı:
DeMi_R bunu yazdı:
-----------------------------KArdeş Giresunluyum ama şunu diyebilirim ünye karadenizin en güzel ilçesi..canın hiç sıkılmaz..bir sahili vardır mükemmel gece çık gez ağaçlar altında gökyüzünü göremeyeceğin enfes bir sahil şeridi vardır..şimdiden hayırlı olsun
aynen mürid bende giresunluyum arkadaş haklı cok güzel bir yerdir hayırlı olsun bana da giresun tirebolu çıktı :))vay hoca giresunlusun ve giresun çıktı sana..giresunun neresinden..tirebolu da güzeldir..ben keşaptan bu arada
----------------------------- -
Ünye müthiş bir yer.Denizi manzarası dört dörtlük.Çakırtepede gidip yiyeceğin pideyi başka hiç bir yerde yiyemezsin.
-
DeMi_R bunu yazdı:
-----------------------------vay hoca giresunlusun ve giresun çıktı sana..giresunun neresinden..tirebolu da güzeldir..ben keşaptan bu arada
bende çanakçı dan memnun oldum mürid evet zamanında cok gezdim oralarda kısmet tekrar karsılastırdı :))))) -
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------yasin 55 var ünyeli
ben bilirim az çok ünye süper memleket çakırtepe 10 numara
-----------------------------canım benim ben ünyeli deilim tam bir samsunluyum :)
ünyede sadece öğretmenlik yapıyorum oraya atanmıştım 4 yıl önce :)
ünye myo kazanan arkadaşa gelince ,
hocam ünye güzeldir sahili bilmemnesi falan, ama bunlar sıcak havalarda tadı çıakcak yerler
yani ilkbaharın sonları yazın ve sonbahar başları ki sen büyük bi zamanını kışın geçireceksin
ünyeyi ünyede yaşayan bilir,insanı sıkıntılıdır,bnen samsunluyum doğu karadenizi böyle bilmezdim açıkcası
okuluın yeri falan iiyidir ferah havadır bi yerdedir,az yukarsında çakırtepe denilen güzel bi tesis vardır
orada ii yemekler yiyip güzel vakit geçirebilirsiniz
ama bildiğim kadarıyla ünyede yurt sorunu var,bu aklında olsun
başka soracağın soru vs varsa yardımcı olmaya çalışırım..
-
ordu genel olarak iyi bir sehir. ozellikle sahil kısmı!
-
bir ordulu olarak süper diyorum heleki öğrencilik için... zorluk çekmezsin yani
öncelikle her lokanta da öğrenci menüsünden tut şeyine kadar var:D
güzel yerdir... orduluyum die demiyorum harikadır:D