Orjinal Cd Yazmak
-
CnkGn bunu yazdıDaft bunu yazdı
araba teyiplerini hiçbi zaman anlayamamışımdır zaten.
usb bellek takılan vardı bi akrabada, iki belleğim var ikisinde de aynı mp3ler
birini çalıo birini çalmıo :)
en basitinden biri ntfs diğeri fat32 olabilir.
böyle bir cvp geleceğini tahmin ediyordum ama ikisi de FAT32 idi.
-
wasd bunu yazdı
Şu tarz şeyleri araştır bi o zaman
http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/hafiza-kartli-kaset-calar-adaptor-41352121
Cd calar teype kaset sokan birisini bulursam alirim.
-
hacı, birde, dandik cd yerine, daha kaliteli bir cd alıp, düşük hızda (mesela 4xle falan) bir kez daha yazdırmayı denermisin. benim eski arabanın teybide aynı naneyi yiyordu. bu şekjilde yazınca cdleri ozaman bu ipneliği yapmıyordu.
-
Aynı sorunu bende yaşadım ford focusta. Ashampoo'da en düşük yazma hızı ile sorunu çözmüştüm.
Huerfanos tarafından 01/Şub/13 19:55 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam bazı cdler ile cd yazıcılar yazım stratejisi hatasından dolayı açmayabiliyor.
bir de hızlı yazma olayı var tabii.. ben arabada açacağım cdleri en fazla 12x le yazdırıyorum.
farklı marka cdler de dene :)
-
hocalar princo marka klasik cd ile 4x hiz ile hem media player ustunden yazdirdim. Hemde cd burner ile yazdirdim sonuc yine ayni..
Acaba hangi marka cdler kalitelidir..
Yada etrafinda track teyp i mp3 ceviren tanidigi olan varsa yardimci olursa sevinirim..
Not ; yan aksesuarlar pek verimli degilmis. Bu yuzden uzak kaldim.
-
şimdi aklima geldi bu sorun başına geldiğinde kuzenim en yavaşta KODAK cd ye yazdirip kurtulmustu 5 marka denemiştik kodak ı görüyodu bitek.
-
yarin sony,kodak,philips marka cdler deneyip buraya yazarim.
-
hacı kamasoniğin bi teybi var usbli hafıza kartlı 49 tl ye aldım mis gibi :D cdle falan uğraşmak resmen hammalık...
-
Hoca bizim arkadaşın 2002 opel de de öyle bi sorun vardı tam anlattığın gibi teknolojisiyle alakalı sandığım için ashampo da en düşük hızda yazdırıp denedik çaldı cd marka vs sanmıyorum.bu aralar mp3 leri toplayıp dinlemeye sıkıldım uğraşmıyorum arabaya bindiğimde 99.5 te eski capital radyo alışkanlığımdan mı ne virgin radyo dinliyorum güzel yani sürekli hit müzikler çalıyorlar.