Orjinal Cep Telefonu Numaraları
-
türkcell boştaysa veriyor direk
-
wın almak için vodofon a uğramıştım.
hangi tarifede alsam falan derken muhabbet baya koyulaştı. istedin numara var mı direk bilgisayardan aktivasyon yapıyoz dedi. avea numaramın 0544 lüsünü aldım.
kısaca bulunduğun ilin merkez şubesine gidip tatlı çocuk imajı çizerek istedin numarayı alırsın hem çok daha ucuza gelir.
fantastik numara almak aklıma gelmedi.
-
Benim No: 535 255 33 88 Çok Satın Almak İstediler Ama 10 Yıldır Kullanıyorum Benim Bi Parçam Oldu Sayılır :D
-
5XX 887 83 89 ezbelemesi kolay, ezberletmesi kolay :)
-
0850 lili öyle olan varsa?
-
bizim arkadaşta 05xx 555 44 33 vardı, rastgele numara çevirip arayanlardan, sapıklardan falan bıkıp değiştirmişti numarasını.
-
Satılık AVEA lazımsa bende satıyorum BILGINIZE :)
0507 666 8 999İşin espirisi numara hem akılda kalıcı , hemde terten de , düzden de aynı :)
666 8 999 ter cevir 666 8 999 :)
Fiyat : 3.000 TL ...İhtıyacı olan olursa ulasabılır :)
-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------Satılık AVEA lazımsa bende satıyorum BILGINIZE :)
0507 666 8 999İşin espirisi numara hem akılda kalıcı , hemde terten de , düzden de aynı :)
-----------------------------bak bu iyi işte. Türkcell olsaydı en yaz 5bin olurdu avea sıcıslarda bimcell de gelince :D (bkz: bimcell.com.tr )
-
rahmican bunu yazdı:
-----------------------------suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------Satılık AVEA lazımsa bende satıyorum BILGINIZE :)
-----------------------------bak bu iyi işte. Türkcell olsaydı en yaz 5bin olurdu avea sıcıslarda bimcell de gelince :D (bkz: bimcell.com.tr )
-----------------------------Hocam bu hat daha hıc degıstırılmedı ...
Turkcell de olur , Vodafone da :)
Sadece AVEA olarak kullandıldı alındı alınalı :) Yanı heryerden beleş hakkımız var daha :D -
sahibinden.com da var. bakabilirsin