Orjinal NSD Powerball
-
arkadaşlar merhaba ;
Bir ara forumda çoğumuzu saran bir muhabbet vardı.Powerball.
Baştan söyleyeyim.Marka NSD ve orijinal olarak aldım.
Ben de 2 yıl önce o başlık açıldığı sıralar 75 liraya almıştım.
Sonradan yüzmeye başladığım için ve powerball'ın bana faydalı olmayacağını anladığım için satmaya karar verdim.
Çünkü powerball ilgili sporları kapsıyor.Ben omuzlarımı geliştirmek istediğim ve bana faydası olmayacağı için satıyorum.
Eller ve parmaklar,bilek,ön kol,biceps ve triceps çalıştırmak isteyen arkadaşlarımızdan
kullanmak isteyen olursa diyerekten satmaya karar verdim.Ürün tamamen 0 ayarında.Hiç bir problemi yok.
Sayacı çalışır halde tabiki.
Sadece başlatma ipini kaybettim o da pek önemli birşey değil ilk 2 gün becerene kadar başlatma ipi kullanıyorsunuz daha sonra zaten elle başlatıyorsunuz.İp gerekli birşey değil yani.
Orjinal kutusuyla göndereceğim.
PowerBall Size Ne Kazandırır?
· Daktilo, klavye, mouse kullanan ve piyano çalanların çok sık karşılaştığı bilek incinmeleri ve ağrılarından kurtulmaları için uygun bir çözümdür. Bilek bağlarının kireçlenmesini önler, spor yaparken incinen bilekler için iyi bir masaj sağlar.
· Düşük hızla çevirildiğinde, stress alıcı ve yorgunluk giderici etkisi vardır. İş yerinizde canınızı sıkan bir durum olduğunda PowerBall'unuzu ve çayınızı/kahvenizi alıp kendinize 7dk ayırın, göreceksiniz döndüğünüzde sıkıntınızdan eser kalmayacak ve enerji dolu bir şekilde işinize kaldığınız yerden devam edeceksiniz.
· Parmak, el, bilek, önkol (dirsek ile bilek arası) ve kol kaslarını güçlendirir. El-kol,bilek,omuz incinmeleri sonrasında fizik tedavi görenler de kullanabilir, elin eski haline ve eski gücüne kavuşmasında kademe hızlandırıcı etki sağlar.
· Badminton, golf, tenis, bowling, beyzbol, basketbol, masa tenisi vb. spor tutkunları için el,kol,bilek, omuz masajı ve kas güçlendirici etkisinden dolayı çok yararlı bir egzersiz aracıdır ve spor alanında daha yüksek başarı elde etmenizi sağlar.
· Alışkanlık Yapar. Kullandıkça müptelası olursunuz ve zamanla vazgeçilmez bir tutku haline dönüşür.fotoğrafları yarın ekleyeceğim.fiyat olarak 50 tl düşünüyorum kargo da size ait.
pazarlık sünnettir. -
bende çakması vardı, başlatma ipi yerine ayakkabı bağcğı kullanılabilecek şkilde uygundu. seninki de öyle mi?
-
valla ben kendim ipiyle pek kullanmadığım için bilmiyorum ama yeteri kadar ince bir bağcık bulunursa -örneğin kundura ayakkabı bağcıkları-
olabilir tabiki neden olmasın.başlatma ipi büyük bir sorun değil zaten ikinci gün kullanmayacaksın :) -
ehveniser bunu yazdı:
-----------------------------valla ben kendim ipiyle pek kullanmadığım için bilmiyorum ama yeteri kadar ince bir bağcık bulunursa -örneğin kundura ayakkabı bağcıkları-
olabilir tabiki neden olmasın.başlatma ipi büyük bir sorun değil zaten ikinci gün kullanmayacaksın :)
-----------------------------başlatma ipi olmazsa ilk gün de olmaz hacı :D
-
olur canım neden olmasın,bunun alıcısı zaten hevesli biri olacaktır ki zaten elle çalıştırmaya heveslenecektir hemen.
-
aynı ayarda çin çakmaları yok mu bunların bi topa bu kadar para verilmez :W
-
nedir bu hiç görmedim :D
-
hocam çin çakmaları var.arkadaşım 15 liraya aldı burda japon pazarından.jiroskop plastiği çatlattı sarsıntıdan allah korusun sıkıntı yaratır.
bu kadar devir de alamazsın bu makinedeki gibi. -
resim yollayabilir misin hocam
-
Bende de nsd signature serisi beyaz olandan var. Unutmuştum şimdi konuyu görünce alıp 2 çevirdim :D
-