Ormanda Nasıl Yaşarım
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
bizim burda bi teyze var ona böyle bi soru sorsaydın sana çok güzel bi cevap verirdi harbiden.Hea ne derdi diye soracak olursan şöyle derdi "Beş parmaanla gtünün deliini bulamıyon ormanda yaşamaya kalkıyon."..
o nene ne mübarek bir nene imiş.. -
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Böyle bir e-book un paylaşıldığını hatırlıyorum. Hayatta kalma teknikleri gibi bişeydi ismi tam olarak aklıma gelmiyo,onu bul bazı şeyler öğrenirsin..
-----------------------------TEK miydi neydi he şey teröristin el kitabı çok süper teknikler var ha terörist diince aklınıza direk o pislikler gelmesin.Ben ilkokul 2 den beri tekvandodaydım ama sadece bu kitapta öğrendiyim bir teknikle sokak kavgalarımı 4 e katladım.
-
ormanda yaşanmaz. Yerinde olsam biyerde iş bulurum işverenle konuşur işyerinde kalırım geceleri. Sabahlarıda kahvaltımı yapar işyerini açarım.
-
İnsan Bazen Herşeyden Uzakta Olmayı İstiyor,Böyle Sadece Kuş Sesi Orman Sesi :) Ne güzel Herşeyden Uzak sınıfta Kalma Derdi Yok Ev Kiracısının Evini Basma Derdi Yok Hayat O Zaman Hayattır İşte Edit By ''l Am '' xD
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
zamane gençliği işte hele bi üniversite gel o zaman dersin baba daşşaaını yiyim para yolla :|
+bilmem kaç desem yeridir madalyam olsa veriridim :D -
Önce 18 yaşını doldur ardından para kazan ondan sonra nere gidersin git,
-
al sana ormanda yaşam..
-
flybatwin bunu yazdı:
Evdekileri den nefret ediyorum .. defolup gitmek istiyorum.. bir çadır bir kaç eşya aldıktan sonra ormanda yaşamaya karar verdim.. sadece yemek sorunu kalıyor aç kalma mak için ne yaparım ormanda..
-----------------------------yas kac? ormanda yasamak cileli, herseyi kendin yapman gerekiyor, arti soguk. yazin belki olurda 3-5 gunden sonra cok kotu geliyor. ancak ben cile cekerim is gorurum diyorsan 18 den buyuksen git balikcilarla calis, hem rahat olursun hem basinin ustunde bir cati olur.
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
zamane gençliği işte hele bi üniversite gel o zaman dersin baba daşşaaını yiyim para yolla :|
-----------------------------koptum hacı doğru söze ne denir
-
mtz bunu yazdı:
-----------------------------flybatwin bunu yazdı:
Evdekileri den nefret ediyorum .. defolup gitmek istiyorum.. bir çadır bir kaç eşya aldıktan sonra ormanda yaşamaya karar verdim.. sadece yemek sorunu kalıyor aç kalma mak için ne yaparım ormanda..
-----------------------------yas kac? ormanda yasamak cileli, herseyi kendin yapman gerekiyor, arti soguk. yazin belki olurda 3-5 gunden sonra cok kotu geliyor. ancak ben cile cekerim is gorurum diyorsan 18 den buyuksen git balikcilarla calis, hem rahat olursun hem basinin ustunde bir cati olur.
abi hemen yaş kaç diye saldırmayalımda ...
ormanda yaşa 1 olmadı 2 hafta sonra o nefret ettiğin anan için, yemekleri, hizmeti için ağlarsın :)
Dediklerimi yap sen. Sabah yat, gece kalk ev sana kalsın.