Ors...Pu Kime Denir Biliyomusn ?
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Az önce Facebook'da recommended pages bölümünde bu elemanı tavsiye etti.
http://www.facebook.com/pages/tolga-arman/5484696565975 bin fanı olmuş bile. Siz gerisini düşünün.
-----------------------------foto yorumlarına baktımda kızlar vermek için can atıyo. belki içtenlikle yaptı belki kız düşürmek için ama söyledikleri sonuna kadar doğru son sözleri vay be dedirtiyor..
-
JaiLStyLe bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Az önce Facebook'da recommended pages bölümünde bu elemanı tavsiye etti.
http://www.facebook.com/pages/tolga-arman/5484696565975 bin fanı olmuş bile. Siz gerisini düşünün.
-----------------------------foto yorumlarına baktımda kızlar vermek için can atıyo. belki içtenlikle yaptı belki kız düşürmek için ama söyledikleri sonuna kadar doğru son sözleri vay be dedirtiyor..
-----------------------------alabildigine yorum var hepside kız yaşanmaz la bu memlekettte sonra buraya manita yapamıyorum diye konu açıyorlar yazık degil mi civan gibi delikanlılara ah şu kızlar
-
sadece bana mı garip geldi bu hikaye acaba?
adam bir turistin genel eve düşürülme hikayesini anlatıp sonra direk kendi içinde bulunduğu duruma bağlaması..
farklı son bekliyordum.
mesela;
asıl o..pu bu kadınları oralara düşürenlerin anası<< filan gibi :W
-
hacktorx bunu yazdı:
adam bir turistin genel eve düşürülme hikayesini anlatıp sonra direk kendi içinde bulunduğu duruma bağlaması..
farklı son bekliyordum.
mesela;
-----------------------------bir videoda senden beklerik (: tolga bak koçum ... diye başlayan
-
ama cakmadanda cikmamisti oc.
-
Cia bunu yazdı:
hacktorx bunu yazdı:
farklı son bekliyordum.
mesela;
-----------------------------bir videoda senden beklerik (: tolga bak koçum ... diye başlayan
-----------------------------zaaaaa:D:D:D:D
bireysel meselelerden toplumsal olaylara örnek verilebilir, geçiş yapılabilir. birçok insan buna kadirdir.
ancak toplumsal bir meseleden girip bireysele bağlamak harbiden ciddi birikim ister :D sözkonusu videoda, nasıl yapılamadığını görüyoruz tabi :D
-
Andrei bunu yazdı:
aramaya inan hoca.
----------------------------- -
JaiLStyLe bunu yazdı:
anında kıskandınız .
Onun nesini kıskanacaz... -
Böyükmü Böyük devlet adamı SÜLEYMAN DEMİREL ne demişti zamanında kerhaneleri kapatalımda millet bizimi siksin.. :))
-
seref45 bunu yazdı:
Böyükmü Böyük devlet adamı SÜLEYMAN DEMİREL ne demişti zamanında kerhaneleri kapatalımda millet bizimi siksin.. :))
-----------------------------hahahaha