Orta Öğretim Başarı Puanı İle İlgili
-
Muridler ORTA ÖĞRETİM BAŞARI PUANI İLE İLGİLİ
Eski sistemde katsayı %8 Taban=50 Tavan=100 Yani okul 1. si 100 puan alırken. Sonuncusu 50 puan
Katsayı ile carpılınca Taban=40 Tavan=80 Yani okul 1. si 80 puan alırken. Sonuncusu 40 puan
Yeni sistemde katsayı %15 Taban=100 Tavan=500 Yani okul 1. si 500 puan alırken. Sonuncusu 100 puan
Katsayı ile carpılınca Taban=15 Tavan=75 Yani okul 1. si 75 puan alırken .Sonuncusu 15 puan
alıyor
işte geldik soruna
Eski sistemde katsayı %8 olan sistemde Taban=50 Tavan=100 Puanı=75
Katsayı ile carpılınca Taban=40 Tavan=80 Puan=55
olan öğrencinin yeni sistemde puanı ne olur ? -
beyin mıncıklaması geçirdim:|
daha anlaşılır bir dil kullan hacim:)
-
Ne diiin aga:D
-
yok hacı bildiğim kadarı ile böyle değil eski sistemde katsayı 0,8 ile çarpılıyordu yani okul birincisi 100x0,8= 80 puan alıyordu
şimdi katsay 0,15 oldu yani okul birincisi 100x0,15 =15 puan alacak yani hiç bir şeye yaramıyor artık okul puanı ellam
-
"Eğitim" diye bir kategori var. Genel bir konu dersen genel şeyler söyleriz. Şimdilik ortada olur diyelim.
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------
"Eğitim" diye bir kategori var. Genel bir konu dersen genel şeyler söyleriz. Şimdilik ortada olur diyelim.
hocam inan öle bi bölüm görmedim bide ark daş bu konu yu benden baska düsünen yokmu ellimden gelenin en iyisi anlatım -
7eVeNPouND bunu yazdı:
-----------------------------yok hacı bildiğim kadarı ile böyle değil eski sistemde katsayı 0,8 ile çarpılıyordu yani okul birincisi 100x0,8= 80 puan alıyordu
şimdi katsay 0,15 oldu yani okul birincisi 100x0,15 =15 puan alacak yani hiç bir şeye yaramıyor artık okul puanı ellam
----------------------------- -
Proxykaspersky bunu yazdı:
7eVeNPouND bunu yazdı:
-----------------------------yok hacı bildiğim kadarı ile böyle değil eski sistemde katsayı 0,8 ile çarpılıyordu yani okul birincisi 100x0,8= 80 puan alıyordu
way arkadas googleye 2010 ösş sistemi yazıp 2 dk okuyun -
yaw hacım ona ne gerek var olay şu;
imamatip liselrin onunu acmak istediler
ilk once onun puanında 80 den hesaplamak istediler izin alamadılar
sonra şimdide butun okulları dusuruolar bolece fark kalmıo
1. 15 puan alcak
-
Su olayı bi cözemddim buda son up olsun 2 dönem dersaneye sorarız
-
heya benimde en iis i direk bilen birine sormak