Orta Seviye Kulaklık Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Müridler, 150 Tl civarında bütçe ile (overhead veyahut kulakiçi), saatlerce kullanabileceğim, oyunlarda tüfek sesinin omzumu titretebileceği, dubstep ve metal müziğin ruhumu okşayabileceği, en derin olmayan bassta bile ç.kümün kıpraşacağı yoğunlukla bass karakterli cırtlak olmayan tizlere sahip olan kulaklık arıyorum.

En son EP-630 kullanıyordum son bir senedir, port girişi cortladığı için ve çakmakla lehim pek mümkün olmadığı için yarım yamalak müzik dinliyorum son birkaç haftadır. Ama genel olarak kulaklıktan memnundum.
    Ondan önce de benzeri Sennheiser kullanıyordum, adını hatırlayamadım şimdi, o tam olarak üstteki tanıma uyuyordu da yeni versiyonları çöpe atılmalıkmış diye hatırlıyorum  Creative i almadan önce araştırdığımda.

genelde evde kullanıcağım için overhead olabilir ama güzel ve rahat olursa kulakiçine de karşı değilim. Bu arada laptop ve ipod nano 6gen ile kullanacağım için böyle monitor özellikli 2001312356Watt enerji gerektiren kulaklıklar önermezseniz sevinirim, ses kartı alacak durumum yok üstüne bide.

Eğer kredi kartı ile satabiliyorsanız sizden de alabilirim tabi 2+ kişi önerirse o kulaklığı buradan. Özellikle Dubstep ve 320kbps müzik dinleyenler yorum yaparsa çok sevinirim, 20tl lik öneriler olmaması açısından tabi. (Barisyiğit sana sesleniyorum :D)

Çok sıkılıyom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    coh güzel bekliyorum önerileri bende alicam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

Ath cks 77, ben kullaniyorum memnunum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    ep 630 önermeye geldiydim ama zaten kullanmışsın. Aks lerin metini çok duydum.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Akg bas kulak icilerini tavsiye ederim.mediamarktta bulabilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    nessaj bunu yazdı

Ath cks 77, ben kullaniyorum memnunum

incelemeleri hoşuma gitti şimdi bakınca, nereden almıştınız?

Çok sıkılıyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

mesajım bulunsun bende takıpteyım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

SteelSeries 5h a felan bak hocam veya Siberia ya bakabilirsin tam fiyatları ne kadardır bilmiyorumda oyuncu kulaklıkları iyidir bukonuda 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Creative Game Sound Blaster Tactic 3D

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

cks 77 haricinde önerilen güzel bir kulaklık yok mu? Bakıyorum ama AKG ler ya çok pahalı ya çok ucuz, Koss var birde o da aynı şekilde. bulduklarım da hep pahalı gruptan oluyor nedense.

Şu sitede diğer sitelere göre oldukça ucuz kulaklıklar var ama bir türlü stoklarında çıkmıyor beğendiklerim. http://www.kulaklikburada.com

Çok sıkılıyom
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=17414&Productid=evsenncx310

Şu kulaklığı almalı mıyım öneren var mı? cx300 II nin bi üst versiyonu gibi duruyor, basslarını da övmüşkler ama boğuk mid sorunu devam ediyor mudur acaba? Var mı kullanan?

Çok sıkılıyom
Toplam Hit: 3199 Toplam Mesaj: 30