Orta Seviye Kulaklık Arıyorum
-
Müridler, 150 Tl civarında bütçe ile (overhead veyahut kulakiçi), saatlerce kullanabileceğim, oyunlarda tüfek sesinin omzumu titretebileceği, dubstep ve metal müziğin ruhumu okşayabileceği, en derin olmayan bassta bile ç.kümün kıpraşacağı yoğunlukla bass karakterli cırtlak olmayan tizlere sahip olan kulaklık arıyorum.
En son EP-630 kullanıyordum son bir senedir, port girişi cortladığı için ve çakmakla lehim pek mümkün olmadığı için yarım yamalak müzik dinliyorum son birkaç haftadır. Ama genel olarak kulaklıktan memnundum.
Ondan önce de benzeri Sennheiser kullanıyordum, adını hatırlayamadım şimdi, o tam olarak üstteki tanıma uyuyordu da yeni versiyonları çöpe atılmalıkmış diye hatırlıyorum Creative i almadan önce araştırdığımda.genelde evde kullanıcağım için overhead olabilir ama güzel ve rahat olursa kulakiçine de karşı değilim. Bu arada laptop ve ipod nano 6gen ile kullanacağım için böyle monitor özellikli 2001312356Watt enerji gerektiren kulaklıklar önermezseniz sevinirim, ses kartı alacak durumum yok üstüne bide.
Eğer kredi kartı ile satabiliyorsanız sizden de alabilirim tabi 2+ kişi önerirse o kulaklığı buradan. Özellikle Dubstep ve 320kbps müzik dinleyenler yorum yaparsa çok sevinirim, 20tl lik öneriler olmaması açısından tabi. (Barisyiğit sana sesleniyorum :D) -
coh güzel bekliyorum önerileri bende alicam
-
Ath cks 77, ben kullaniyorum memnunum
-
ep 630 önermeye geldiydim ama zaten kullanmışsın. Aks lerin metini çok duydum.
-
Akg bas kulak icilerini tavsiye ederim.mediamarktta bulabilirsin.
-
nessaj bunu yazdı
Ath cks 77, ben kullaniyorum memnunum
incelemeleri hoşuma gitti şimdi bakınca, nereden almıştınız?
-
mesajım bulunsun bende takıpteyım
-
SteelSeries 5h a felan bak hocam veya Siberia ya bakabilirsin tam fiyatları ne kadardır bilmiyorumda oyuncu kulaklıkları iyidir bukonuda
-
Creative Game Sound Blaster Tactic 3D
-
cks 77 haricinde önerilen güzel bir kulaklık yok mu? Bakıyorum ama AKG ler ya çok pahalı ya çok ucuz, Koss var birde o da aynı şekilde. bulduklarım da hep pahalı gruptan oluyor nedense.
Şu sitede diğer sitelere göre oldukça ucuz kulaklıklar var ama bir türlü stoklarında çıkmıyor beğendiklerim. http://www.kulaklikburada.com
-
http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=17414&Productid=evsenncx310
Şu kulaklığı almalı mıyım öneren var mı? cx300 II nin bi üst versiyonu gibi duruyor, basslarını da övmüşkler ama boğuk mid sorunu devam ediyor mudur acaba? Var mı kullanan?