Ortadoğu"Da Savaş Resmen Başladı..
-
İsrail bu dünyanın en lanet ve kökü kazınması en zor ülkelerinden biridir
-
"Bütün peygamberler " değil. " bilinen bütün peygamberler " gerçi senin aradaki bu farkı algılayabileceğini de sanmıyorum ama gördüğün gibi işte bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışırsan böyle komik durumlara düşersin.
-
karabudun mu kadınbudu musun nesin ? sen yahudi misin 1
iki yahudilerin lanetlenmiş bir toplum olduğunu biliyor musun bu da 2 olsun. -
"Bütün peygamberler " değil. " bilinen bütün peygamberler " gerçi senin aradaki bu farkı algılayabileceğini de sanmıyorum ama gördüğün gibi işte bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışırsan böyle komik durumlara düşersin.
bildiğin bütün peygamberleri say o zaman sana söyleyeyim neyin ne olduğunu. hala çırpınıyosun. aradaki farkı ne kadar algıladığın ortada. bilinen bütün peygamberlermiş Hz. İbrahimde yahudi idi o zaman, Hz. Davudda senin demenle. kaç yaşındasın la sen -
kesin yahudi nereden okudun bunları kaynak göster. göt olma
-
Bütün Yahudiler zickeyim ve benle aynı fikirde olmayanlarında ta aqım...
-
MIKROP +9999
-
1- Yahudi değilim Türk üm ve Müslümanım
2- Bilinen peygamberler ' den kastım Kuran ' da adı geçenlerdir. Ve hepsi yahudi soyundandır. Hz. Davut dan bahsetmişsin ki beni çok güldürdün. Hz. davut sadece peygember değil aynı zamanda İsrail topluluğunun ( Bu günkü israil devleti sanmayın ) kralıdır. Hz. İbrahime gelince bugünkü yahudilerin konuştukları dile ne deniyor??? Bir düşünün bakalım. Hz. Yahya Hz. Yusuf v.s. Hep öyledir.
3- Bu durum canınızı sıkıyorsa bunun sorumlusu ben değilim. Bunun takdiri Allah' a aittir. Ayrıca lanetlenmelerinin sebebi nedir sanıyorsunuz ? İşte bunca peygambere rağmen iflah olmadıkları için lanetlenmişlerdir.
4- Burada işi kişiselleştirmek ne kadar doğru bilmiyorum ama çok hevesli sorduğun için söyleyim. 44 yaşındayım. Türk tarihi ve dinler tarihi üzerine lisans ve yüksek lisans eğitimine sahibim ( Sonunda yaşımızda ortaya çıktı :) ) -
zamanında hitler onları fırında yakmak isterken haksız değildi m.k..
Ama bu sefer hizbullah onların taa a.q -
1. yahudi demek başka
2 yahudi soyundan geliyor demek başka
mesajında "H.z. İsa nında bir yahudi olduğunu unutma!!!!! " yazmışsın
yahudilik, dini inanca sahip bir kesimi ifade eder. yahudi soyu (gerçi yahudi soyu denmez İbrahimin Soyundan olanlar denir) ayrı bir şeydir. Türk tarihi ve dinler tarihi üzerine lisans ve yüksek lisans eğitimine sahibim demişsin biraz da edebiyat ve türk dili çalışsan iyi edersin zira cümlelerin farklı anlamlar ifade ediyor.
Toplam Hit: 5848 Toplam Mesaj: 54