Ortak Çalışma Alanları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Selamlar arkadaşlar, umarım iyisinizdir. Ortak çalışma alanları varmış diye duydum, örneğin kolektif house(Burası hoşuma gitti okuyunca.) Sizin tavsiye ettiğiniz ve tercihen istanbul anadolu yakasında olan yerler var mıdır? Evde çalışamıyorum, hem de network'ümü genişletmek önemli bir imkan. Yeni insanlarla tanışmak da istiyorum, bundan keyif alıyorum.

Sevgilerimle.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

network için falan gitme oralara yarak gibi yerler genelde. bi sike de yaramıyolar. kolektif house zaten hunharca pahalı. kaç yıl önce 2 masaya 7 bin veriyodu arkadaş leventteki ofiste. onlarda "network yaparız hacum" diye girdiler bi sike yaramadı.

ona vereceğin parayla gidip 1+0 rezidans falan tutarsın.

evde çalışamıyosan üniversitelerin kütüphanelerine falan bak. çoğu okul öğrenci olduğun sürece(başka okulda da öğrenci olsan) seni kütüphanesine alıyor

yolbulucu tarafından 21/Şub/22 23:58 tarihinde düzenlenmiştir

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek

millet kıraathanelerinden üni kütüphaneleri yayıl bence ya da üni öğrencilerinin takıldığı mekanlar eskiden makerhaneler vardı 3d yazıcı cnc fialn kullanıyodun parayla oturmaya para yoktu hala var mı bilmiyorum. pandemi herşeye reset attı

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Selamlar hocam..O tarz yerlerden cok fazla bir iş çıkmıyor maalesef.Onun yerine sosyal etkinliklere katılabilirsin.Ücretsiz kurslar,dernekler vs vs..Bilmiyorum sana uyar mı ama kafana uyan bir siyasi parti varsa gir en güzel çevreyi ordan yapıyorsun..Tavuk yiyelim ete para vermeyelim, birbirimizi diye giden atasözü misali çarklar dönüyor.Siyasi partiden girebilirsen çevren daha sağlam ve ağır oluyor.Ben hiç girmedim ama girenler ihya oluyor maalesef.

Yakında bende böyle olacam :D 

www.youtube.com/watch?v=pLu-2dHAYNE

SaNaL_AjaN tarafından 22/Şub/22 00:14 tarihinde düzenlenmiştir

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

Selamlar hocam..O tarz yerlerden cok fazla bir iş çıkmıyor maalesef.Onun yerine sosyal etkinliklere katılabilirsin.Ücretsiz kurslar,dernekler vs vs..Bilmiyorum sana uyar mı ama kafana uyan bir siyasi parti varsa gir en güzel çevreyi ordan yapıyorsun..Tavuk yiyelim ete para vermeyelim, birbirimizi diye giden atasözü misali çarklar dönüyor.Siyasi partiden girebilirsen çevren daha sağlam ve ağır oluyor.Ben hiç girmedim ama girenler ihya oluyor maalesef.

Yakında bende böyle olacam :D 

www.youtube.com/watch?v=pLu-2dHAYNE

aga siyaset her zman sıkıntı oluyor ya o taraftarlık havası artısını eksi götürüyor

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

7/24 çalışacak yer arıyorum. Yüksek internet ve güzel bir çalışma ortamı. 

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    Dark_Lord bunu yazdı

kavacık millet kıraathanesi 7/24 çorba simit de var sınırsız ücretsiz ve ay kahve falan filan. superonline döşeli

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    yustang bunu yazdı
    Dark_Lord bunu yazdı

kavacık millet kıraathanesi 7/24 çorba simit de var sınırsız ücretsiz ve ay kahve falan filan. superonline döşeli

Eyvallah abi, bakacağım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JerusaLem
    JerusaLem's avatar
    Savaş Madalyası Developer Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

https://www.just-work.com

ey ulu TÜRK öğün, eşin yoktur altında göğün..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    JerusaLem bunu yazdı

Eyvallah abi, yarın gidip bir konuşacağım fırsat bulursam.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    Dark_Lord bunu yazdı
    JerusaLem bunu yazdı

Eyvallah abi, yarın gidip bir konuşacağım fırsat bulursam.

fiyatı öğrenince bilgilendirebilir misin proje takım çalışmalarında yararlı bir yere benziyor. bir de eskiden cnc 3dprinter olan yerler vardı oraları şuan bulamadım denk gelirsen haber verirsen çok müteşekkir kalırım

Toplam Hit: 1622 Toplam Mesaj: 13
ortak çalışma alanı