Ortalama Bir Türk Vatandaşının Bir Günü...
-
hersey iyi guzel de ortalama bir turk vatandasi olan osman bey ile rock muzik arasindaki bagi cozemedim. goren de sokakta gezen her uc turkten biri rock dinliyor sanir :)
-
eşşek at vb. benzeri havyanlardan sucuk yapıolar sorada yerli malı yurdun malı diyolar bizimkiler. ben destekliorum yabancı mallarını :P
-
Ayrıca bu hikayede anlatılan Osman bey de ne i$ yapıosa pezevenk hep marka takılıor adasdas :D
-
la bırakın abd ye hayır dersiniz nike ayakkabı giyersiniz :):) adidas eşfman alırsınız :):) puma mont giyersiniz:)):
ama genede abd ye hayır :):) hatta abd nin a.g.q
-
İronik. Microsoft Office Excel kullanmasını eleştiren adam "Hala da uyuyor..." yazısını wordde yapmış :D
Bu arada hanginiz evden çıkarken çav diyosunuz?
-
Kullanılabilecek durumda yerli malı varda bizmi kullanmioz aq
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
IBM gibi tasakli bilgisayar firmamiz varda bizmi urunlerini kullanmiyoruz :)
katılıyorum a.k.başbakan casper fabrikasının açılışa katılmış.öle bi konuşuoki sanki ekran kartı hdd ram hepsini casper yapıo :D casper o fabrikada napacak merak ediom.hızlı bi şekilde bilgisayar toplayan makineler geliştirmiş olabilir :) adı bile yabancı :D -
ilginç bir yazı paylaşım için saolasın;)
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------oldu olacak windows da kullanmayalım a.q.
Evet git Pardus kullan -
ganimet:
banyo yaparken HACI şakirden başkasını kullanmıyorum gusul alırken bazen sabunsuz yıkandığım oluyor :)
-------------------------------------------------
hacım walla biara hacı şakiri yahudiler satın aldı ,sakın kullanmayın falan gibi bişiler diolardı:D