Oruç Ve Cünüplük
-
Davos bunu yazdı:
-----------------------------
Bu siteye cami hocası almak lazım bunu yapacam bir gün...
sirf admin ve yöneticiyle olmuyo iş :Dimam, psikolog, doktor, eczacı, öğretmen .. :Ç
-
Sizin camide imam yok mu hacı =)
burda binbir türlü cevab verilir kafan dahada karışır =)
-
çok araştırdım google dan %99 u bozmaz diyor.ama bence sabret pek şık olmaz cünüpken oruç tutmak.
-
Konu Noneyim tarafından 18 Agustos 2009 (Sali) 12:05 tarihinde açıldı.
Ban Sebebi : Bu seferde banlanmış üyeye kefil olmuş, Ben bu sitede oldukca bu adamın banı bir daha acılmayacak. renegadealien...
Banlanma Tarihi : 8/14/2009 11:28:58 PM
Banlandıktan 4 gün sonra nasıl konu açabiliyor bu adam ya ban modülünde gerçekten bir sorun olmalı -
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------Davos bunu yazdı:
Bu siteye cami hocası almak lazım bunu yapacam bir gün...
sirf admin ve yöneticiyle olmuyo iş :Dimam, psikolog, doktor, eczacı, öğretmen .. :Ç
Avukatı da yaz:) -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------Konu Noneyim tarafından 18 Agustos 2009 (Sali) 12:05 tarihinde açıldı.
Ban Sebebi : Bu seferde banlanmış üyeye kefil olmuş, Ben bu sitede oldukca bu adamın banı bir daha acılmayacak. renegadealien...
Banlanma Tarihi : 8/14/2009 11:28:58 PM
Banlandıktan 4 gün sonra nasıl konu açabiliyor bu adam ya ban modülünde gerçekten bir sorun olmalı
-----------------------------olum adam sivil admın :D
-
Hee şimdi hatırladım :) o zaman başka :D
-
scorpus bunu yazdı:
dostum soruna şöyle karşılık vereyim.boy abdesti olmadan ibadet edemezsin.cenabetken abdessizken nasıl namaz kılamıyorsan başka bir ibadeti yerine getiremiyorsan oruçta tutamazsın
-----------------------------Çalışmakta ibadettir
İnsanlara yardım etmekte ibadettir vs.
cünüpkende yapabilirsin ama cünüp kalmanın ayrı bir günahı vardır.
Cünüp iken attığımız her adım günahmış
Ne şartla olursa olsun al sen bir şekilde. Eskidenmiş o su yoktu fln. parayla git damacana su al yinede yap.
-
nitrous hocam öyle olmaz o iş
her ibadetin şartı boy abdestidir
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------nitrous hocam öyle olmaz o iş
her ibadetin şartı boy abdestidir
Sorularlaİslamiyet.com Alıntı:
Değerli Kardeşimiz;Gece cünüp olan kimse gündüz oruca devam edebilir. Ancak orucum bozuldu zannederek yiyip içerse bilmedigi için bir gün kaza orucu tutar keffaret gerekmez. Oruçlu iken kavga edip sigara içen kimsenin orucu bozulur 60 gün keffaret bir gün de kaza orucu tutar.