folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Osman Pamukoglu"Ndan Halka Cagri

Osman Pamukoglu"Ndan Halka Cagri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi

holaa açılın bakim tansu çiller geldi :P

piton kobra anakonda bikerem o metroyu sözen başlattı,

erdoğanın seçime girmesi ysk ya aykırıdır kimse sesini çıkarmadı çünkü yahudiler öyle istedi, ozamanki hukuki durumunu tartışırsın,

kadrolaşmak devletin bütün kaynaklarını dayının oğluna aktarmak diildir, sıçmak başka isal olup paso dağa taşa sıçmak başka bişe,

götünü yıkıycak suyun yok parktan havuzdan bahsediyosun, vede istanbulun bütün su kanalizasyon sistemi sözen zamanında yenilendi bilmiyosan öğren, tabe sizin fanfirikokikler gösteriş yapcağından şehrin altıyla diil üstüyle ilgileniyo,

altınızda ülke kalmıycak hala sermeya diyonuz, hep sanal hep sanal bikerede normal yapalım demiyosunuz bünyeniz alışmış olum.

konu salağı aday adaylarına leman yayınlarından konu salağını öneriyoruz. 

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    oyumuz onun :|

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

Tabi elektriğe %25, doğalgaza %20, suya %50 zammı ben yaptım ve petkimi tüpraşı tekeli ben özelleştirdim . akp nin niye suçu olsun ki . bakanıda çıkar ondan sonra "babalar gibide satarız" der .

sizde 1 çuval bulgura, 2 torba kömüre tav olursunuz. Boşluğa gelincede neden böyle olduk biz dersiniz. Provakatörlükten başka bi bok yaptığınız yok . Gidin başka yerde tartışın akpyi bbpyi .

Askerede laf atmaktan vazgeçin ... Bu memleket şuanda ayakta duruyosa Asker sayesindedir

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    bang-bang bunu yazdı:
    -----------------------------

erdoğanın seçime girmesi ysk ya aykırıdır kimse sesini çıkarmadı çünkü yahudiler öyle istedi, ozamanki hukuki durumunu tartışırsın,

kadrolaşmak devletin bütün kaynaklarını dayının oğluna aktarmak diildir, sıçmak başka isal olup paso dağa taşa sıçmak başka bişe,

götünü yıkıycak suyun yok parktan havuzdan bahsediyosun, vede istanbulun bütün su kanalizasyon sistemi sözen zamanında yenilendi bilmiyosan öğren, tabe sizin fanfirikokikler gösteriş yapcağından şehrin altıyla diil üstüyle ilgileniyo,

altınızda ülke kalmıycak hala sermeya diyonuz, hep sanal hep sanal bikerede normal yapalım demiyosunuz bünyeniz alışmış olum.

herşeyi sözen yapmış maşallah :|

yani akepe'nin savunucusu falan kesinlikle değilim ama yapılanı da görmezden geliyosan yuuhh derim

dayının oğlu demişsin adamın kadrosundaki bütün bakanlar cart curt akrabası mı

yani chp mhp tkp gelince kadrolaşmaya gitmeyecek mi ben bunu anlamadım arkadaş :|

yahudiler demişsin evet yahudiler istemiştir ztn bu hep böyle olmuştu

ama artık TSK bile chp'ye siktir çekti yaptığı açıklamalardan dolayı

millet te para yok diyolar bizim ülkemizdeki araba sayısı kimsede yok ne hikmetse

tuvalete bile arabayla gideceksiniz nerdeyse bana vatan millet sakarya ayaklarını bırakın yyaaa

20 milyonluk şu istanbulda 1 milyon aç yaşıyosa o 1 milyon insan kendinden utansın bence ...

en düşük polis maaşı 1750 oldu daha nolsun arkadaş yaaa :|

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    pit10din bunu yazdı:
    bang-bang bunu yazdı:

herşeyi sözen yapmış maşallah :|

yani akepe'nin savunucusu falan kesinlikle değilim ama yapılanı da görmezden geliyosan yuuhh derim

dayının oğlu demişsin adamın kadrosundaki bütün bakanlar cart curt akrabası mı

yani chp mhp tkp gelince kadrolaşmaya gitmeyecek mi ben bunu anlamadım arkadaş :|

yahudiler demişsin evet yahudiler istemiştir ztn bu hep böyle olmuştu

ama artık TSK bile chp'ye siktir çekti yaptığı açıklamalardan dolayı

millet te para yok diyolar bizim ülkemizdeki araba sayısı kimsede yok ne hikmetse

tuvalete bile arabayla gideceksiniz nerdeyse bana vatan millet sakarya ayaklarını bırakın yyaaa

20 milyonluk şu istanbulda 1 milyon aç yaşıyosa o 1 milyon insan kendinden utansın bence ...

en düşük polis maaşı 1750 oldu daha nolsun arkadaş yaaa :|

tatavayla konuşma varsa elinde bişey göster, cak cuk şak şuk şakaka şukaka iki şiir bi şarkı başka numaranız yok, bi halt üretmiyososunuz kabızlığınızı ithalatla karşılıyosunuz, oda dış borç olarak ayrıca monteleniyo, bilmiyosan öğren istanbulun su kanalizasyon sistemini sözen yeniledi, metronun temelini sözen attı, sosyal demokratmıyım asla, solcumuyum kusarım sola, artizden başka bişey diilsiniz hepiniz artistsiniz, ağla zırla eziğim büzüğüm emrahım acılardayım, biraz namaz biraz gösteriş, pirinç kömür, altın, aşiretlere millet vekili sözü, sorosa yaltaklanma... hem chp yi savunan kim ya o baykal diilmiydi rte yi ülkenin başına geçiren, tsk de chp yi hiçbizaman takmamıştır zaten orduda öyle çook sağlam diil, sağlam olsa her askere fettanın örgütünü anlatır askerden gelen her vatandaş antifettancı olur, chp ortayolun düzen partisi akp chp mhp farkı yokki, araba sayısıyla ekonomi mukayese edilebilirmi, bumu senin refah düzeyi göstergen, +senin avrupadaki maaşlardan haberin varmı? kalkmış polis maaşlarını söylüyo tabi besliycek yoksa iyi ısırtamaz hem artık çoğu fettancı dahada iyi besliycek. ha siz böyle yönetilmek istiyosunuz zeytinyağlı düdük makarnası üstüne kekçap, yönetilin napalım.

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    oy verecek parti olmadığından yakınırdım hep. iyi oldu bu iş. gerçekleri bilen gözleriyle gören çözümü getirebilecek bi insan. aranızda kan uykusunu izlemeyen varsa bi an önce izlesin. video.google.com da mevcut.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

@bang-bang

bana refah düzeyini açıklayabilirmisin lütfen merak ediyorum? eve alınan et refah dzeyi göstergesi değil araba değil arsa değil mal mülk değil açlık değil peki ya ne :|

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

bang-bang bunu yazdı:
    -----------------------------tatavayla konuşma varsa elinde bişey göster, cak cuk şak şuk şakaka şukaka iki şiir bi şarkı başka numaranız yok, bi halt üretmiyososunuz kabızlığınızı ithalatla karşılıyosunuz, oda dış borç olarak ayrıca monteleniyo, bilmiyosan öğren istanbulun su kanalizasyon sistemini sözen yeniledi, metronun temelini sözen attı, sosyal demokratmıyım asla, solcumuyum kusarım sola, artizden başka bişey diilsiniz hepiniz artistsiniz, ağla zırla eziğim büzüğüm emrahım acılardayım, biraz namaz biraz gösteriş, pirinç kömür, altın, aşiretlere millet vekili sözü, sorosa yaltaklanma... hem chp yi savunan kim ya o baykal diilmiydi rte yi ülkenin başına geçiren, tsk de chp yi hiçbizaman takmamıştır zaten orduda öyle çook sağlam diil, sağlam olsa her askere fettanın örgütünü anlatır askerden gelen her vatandaş antifettancı olur, chp ortayolun düzen partisi akp chp mhp farkı yokki, araba sayısıyla ekonomi mukayese edilebilirmi, bumu senin refah düzeyi göstergen, +senin avrupadaki maaşlardan haberin varmı? kalkmış polis maaşlarını söylüyo tabi besliycek yoksa iyi ısırtamaz hem artık çoğu fettancı dahada iyi besliycek. ha siz böyle yönetilmek istiyosunuz zeytinyağlı düdük makarnası üstüne kekçap, yönetilin napalım.
    şimdi bi sıfır aracın 30 bin tl olduğu dönemde avrupalı o aracı en fazla 10 bin tlden alır biz de para yok :|

AB ülkeleri bilmem kaç yıllık ülkeler Türkiye 80 yıllık bi ülke avrupa ülkeleriyle hiç kıyaslama biz sanayi dewrimini Osmanlı zamanında yapamadık Türkiye de ztn iş işten geçmişti Osmanlının borcunu ödedik durduk o zamanlar ztn akepe yoktu

gelelim bütün partilere sallamışsın arkadaş sen kimi destekliyosun bi söyle de bu bilgi sewiyeni göriyim tatavayla konuşmuyim 

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    İyi yazıyorlar vesselam.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    4 Eylülde kuruluyor. Hayırlı Uğurlu olsun.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 9014 Toplam Mesaj: 69