folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Osman Paşa : Namluyu Ağzına Sokarım !

Osman Paşa : Namluyu Ağzına Sokarım !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=Fz5-IcfaQlY

Osman Pamukoğlu bir konuşması sırasında diyor ki "Ben zaten 7 düvele karşı savaşarak aldığım vatanın üstünde sen bana silah çekersen o silahı alır ağzına sokarım "

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    uzun süre dağlarda pkk ile çatışmaya girdi, eminim bir çok pkk'lının ağzına namluyu sokmuştur :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Adam gibi adam işte budur...!!! Osman paşa gibi insanlar çok az bu üllkede kıymeti bilinmeli...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

bu paşamızın partisine üyeyim zaten ve bu insan başbakana sen hiç dayak yememişsin demiş adam:)

http://www.youtube.com/watch?v=zs8NM2wYuAw&feature=related

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Osman Pamukoğlu, yıldızlarından birini Hakkâri Dağ ve Komando Tugay Komutanıyken PKK’lıların kampının bulunduğunu tespit ettiği İran’a, sınır ötesi harekât izni vermeyen Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e söylediği bir söz üzerine kaybetmiş.

Demirel, “Derhal harekât yapmam lazım” diye Ankara’ya haber üstüne haber gönderdiği sırada kendisini aratır. “Peki, orada teröristler olduğundan emin misin? Bunu bana nasıl ispat edebilirsin?” diye sorar. Zaten canı burnunda olan Pamukoğlu Paşa o ünlü sözünü söyler: “Sayın Cumhurbaşkanım, horoz dünyanın her yerinde horozdur. Horoz resmi çizilip altına horoz yazılmaz”

Pamukoğlu, yine iyi bilinen “Ben Türk askerine leş toplatmam” sözü üzerine Ankara’dan arayan Kuvvet Komutanı ile telefonda tartışır. Kuvvet Komutanı Orgeneral “Terörist ölülerine kamuoyu önünde leş deme” der. Pamukoğlu yine cevabı yapıştırır: “Ne diyeyim komutanım, Sayın mı diyeyim?” İşte bu tartışma yüzünden bir yıldızdan daha olur.

Yakın çevresine de Tümgenerallikten emekliye sevk edilmesinin nedenleri olarak bu iki olayı gösterir Pamukoğlu.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek
    dediğiniz gibi bende öyle düşünüyorum ama malesef paşayı susturanlar olacaktır mutlaka.her yıl ülkemizde bir suikast oluyor.paşa bazı yerleri(artık siz ne düşünürseniz) rahatsız eder ve kurcalarsa çoğu insanın harcandığı gibi onunda sonu kötüye gider kanaatimce.

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    Osman Paşaya sonuna kadar destek :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek
    osman paşa ile asansorde 6 kat çıktım...heyecandan geberiyodum....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

omerali bunu yazdı:
    -----------------------------
    osman paşa ile asansorde 6 kat çıktım...heyecandan geberiyodum....

niye la ;)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek
    abi adam reis...bir kahraman....kitabını filanda okudum....heyecanlandım... ne billiyım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:

Osman Pamukoğlu, yıldızlarından birini Hakkâri Dağ ve Komando Tugay Komutanıyken PKK’lıların kampının bulunduğunu tespit ettiği İran’a, sınır ötesi harekât izni vermeyen Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e söylediği bir söz üzerine kaybetmiş.

Demirel, “Derhal harekât yapmam lazım” diye Ankara’ya haber üstüne haber gönderdiği sırada kendisini aratır. “Peki, orada teröristler olduğundan emin misin? Bunu bana nasıl ispat edebilirsin?” diye sorar. Zaten canı burnunda olan Pamukoğlu Paşa o ünlü sözünü söyler: “Sayın Cumhurbaşkanım, horoz dünyanın her yerinde horozdur. Horoz resmi çizilip altına horoz yazılmaz”

Pamukoğlu, yine iyi bilinen “Ben Türk askerine leş toplatmam” sözü üzerine Ankara’dan arayan Kuvvet Komutanı ile telefonda tartışır. Kuvvet Komutanı Orgeneral “Terörist ölülerine kamuoyu önünde leş deme” der. Pamukoğlu yine cevabı yapıştırır: “Ne diyeyim komutanım, Sayın mı diyeyim?” İşte bu tartışma yüzünden bir yıldızdan daha olur.

Yakın çevresine de Tümgenerallikten emekliye sevk edilmesinin nedenleri olarak bu iki olayı gösterir Pamukoğlu.

o donemde hizini alamayip iran sinirindan qirmisti osman pasa 1 karakolu dahi indirdiqi rivayet edilir:/ o donemdeki  iki ulke arasindaki kriz demirel tarafindan cozulmustu:/

yok biSi
Toplam Hit: 3222 Toplam Mesaj: 14