Osmanlıspor
-
arkadaşlar bu takım yeni ne zaman kimler tarafından kuruldu? beni biliyonuz kaza falan ben bu takımı hiç hatırlamıyom. bide adamlar süperligde bide bizi yeniyolar galatasarayı. bu takım kimdir neyin nesidir az anlatın hele
-
akipi el attıktan sonra . yükselişe geçtiler.
-
Ankaraspor, zamanında TFF ile aralarındaki husumet sonrası ismini Osmanlıspor yaptı. Çok önemli bir şey değil.
U21 Galatasaray'ın U21 Osmanlıspor'u 2-1 yendiği günün akşamı Galatasaray Osmanlıspor'a 2-1 yenildi. Galatasaraylı futbolcular kesin rakibi küçümsemişlerdir. Yenilmeyecek takım değil aslında :P
RaNGeR tarafından 25/Ağu/15 10:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Ajan, eski Ankaraspor bu. İsim değiştirdiler ;)
-
Ülkedeki ikinci hükümet destekli takım (belki üç diyebiliriz, geçen yılkı saray ziyaretini göz önüne alırsak).
-
İlk kez dün izledim, yenilmemize üzüldüm. Osmanlıspor'a gelince, gayet iyi oynadı ve formaları çok ilginç geldi. Bir de bir tane Bizanspor çıkarıldı mı tamamdır :)
-
sağolun arkadaşlar. bu olayı bile akp'ye bağladınızya tebrikler (: vayy ankaraspor...
-
ajan1111 bunu yazdı
sağolun arkadaşlar. bu olayı bile akp'ye bağladınızya tebrikler (: vayy ankaraspor...
çünkü takımın sahibi melik gökçeğin oğlu :)
-
GoldenWorld bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
çünkü takımın sahibi melik gökçeğin oğlu :)
.
-
Hükümet istifa :)
-
Ankaraspordan evrilme kulüp ankaragücünü batırdı önce ardından oğluna kulüp kurdurttu işte. Mali desteği falan baya güçlü gökçeklerin takımı kısaca.