folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ÖSS 2009 Geliyor!!

ÖSS 2009 Geliyor!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek
    ewet sınaw oncesı aıleden hep bı baskı gelır ecen sene kımler nereyı kazanmıs o ornekler werılır sonra bırey aileden sogur ve bıran evvel ne olursa olsun aileden kacp uzaklasmak ıster "gıdıyımde sız gorun artık donup sıze bakacammı" gıbı cumlelerde sarfedılır bu zaman ıcınde.bence bı unırwersıteye gıtmek o kadarda zor deıl zorlugu aileler cıkarıyo ıns gıdıncede goreceksınız sureklı soylereler ıste unıversıte soyle boyle adam olacan flan flan bos ınsan bı yerden sonra kendının ınsanlar ıcınde nerde olduguınu anlıyo bu unıwersıteye baglı deıl bızım ulkemız de bu ıkı turlu farkedılır 1. unıwersıteye gıdınce ben nerdeyım dersın 2. askere gıdınce ben nerdeyım dersın. o kadarda buyutmeyın sakın dusunun ailenız farkında olmadan yapıyor  demıyecem sızde olsanız sızde yaparsınız cocugunuza hadı selametle basrılar ....

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CRASH
    CRASH's avatar
    Erkek
    Tam 2 ay kaldı. Stres yaptım lan... :)

The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek
    ULKUHAN bunu yazdı:
    -----------------------------

Bizde seadogla birlikte fantezi olsun diye giricez bu yıl sınava

ben bilgisayar muh. o inşaat muh. okuyor ama fantezi olsun

acık ogretım yazarız belkı:)

(Bu arada hoca meslegını tez zamanda secmenı tavsıye ederım daha fazla uzatmamalısın

aynı zamanda hosuna gıden yapabılıceın bısey olursa sende mutlu olursun)

bizde seadogla bırlıkte karayıp adalarında gırecez ossye (balayına) bu ne olum ne balayı hayrola

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    makine müh oku hacii : ) 4 5 yıl ebeni görürsün amma sonrasında iş aramanazsın diğer mühendislikler gibi:D yada yiyosa mekatronik oku gelecek makinede robotlar şunlar bunlar alıp başına gidecek.ayrıca elektronik ve bilgisayar mühendislerinin aldığı eğitimi bile alabilirsin kasarsan..

Hocam mekatronik okumanı tavsiye etmiyorum. Bende öss'ye giricem ve benim mesleğim mekatronik. Şuan okulda gördüğüm kadarıyla yapacağım işin çoğu PLC ve PLC bilmeden bir mekatronik mühendisi falan olursan yalan olur.

Ama robot falan programlamak oldukça basit belirli komutları var okadar :)

Ayrıca mekatronik için Elektronik , elektrik bilgilerinde olması gerekiyor:) Bunları 0'dan üniversite de öğreteceklerini hiç sanmadığımdan dolayı ilgini çekicek mesleklere yönelmeni tavsiye ederim.

Şahsen ben yurt dışında Mekatronik okuyacağım :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

veteriner  hekimlik düşünülmesi gereken bır meslek ben ftr  yada pc müh y düşünüordum 3 netle kaçırdım ftr i yurdısına gıtmek ,türkiyeden ayrılmak zor geldi.Öncelikle veteriner hekimliğin alanı cok geniş, meslekler arasdında calışma imkanı bu kadar fazla  olabilen bir meslek dalı yok.Bilgisyar muh olmak guzel okul donemınde teorık cok fazla mezun olduktan sonra işletme fakultesı yada herhngı bır bolum bıtırmıs bır baska kısı mıcrosftun sertıfıkalarını aldıgı takdırde oncelıklı olark calısıor.Veteriner hekımlık te klınık acarsın,ar ge ilaç ta çalışırsın.Helekı pet shop ta ıstedıgın zaman dukkanını acarsın .Vardır cevrende klınık bı saat basnda dur hekımın ,ne kadar kazandıgını ve yorulup yorulmadıgını gör.

tabıkı ulkemızde mesleksecımını puana gore yaptıgmızdan oturu gercek hayatta para meslek sevgısı hedefler gıbı olmuor puana bakmıor.Kardeşim dusundugun meslekten ınsanlarla konus bunu cogaltabıldıgın kadar ınsanla artır.Her meslekte cok basarılılıar ,berbatlar,meslegını sevenler ve tıksınenler olur.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    WarninG_ErroR bunu yazdı:

Salaklık ettim, bu yılın avantajlarından faydalanıp pek çalışamadım, o yüzden istediğim yeri alabileceğimi sanmıyorum. Seneye biraz daha fazla kasıp istediğim bölümü almaya çalışacağım. Olmazsa Antropoloji yazıp, okurum :)

a.q seneye ne olacak belli deil herşey karışık :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ümmeti tarikat bu özel yetenek sınavı ile alan üniler warmış iç mimarlıkta var ne biliyosanız örenmek istiyorum bu hususta aksi durumda istemediğim bir alanı kazanırsam gitmek zorunda kalıcam

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    makine müh oku hacii : ) 4 5 yıl ebeni görürsün amma sonrasında iş aramanazsın diğer mühendislikler gibi:D yada yiyosa mekatronik oku gelecek makinede robotlar şunlar bunlar alıp başına gidecek.ayrıca elektronik ve bilgisayar mühendislerinin aldığı eğitimi bile alabilirsin kasarsan..

ciddi değilsin di mi bunları yazarken sende gülmüşsün gerçi yazdığın şeye.

Boş sayfaya imza atmam!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Öss öyle sandığınız kadar zor bişey değil. Kazanınca anlıyacaksınız zaten.Hep şunu düşünün Kazandı belgesini gören annenizin babanızın yüzündeki sevinci hayal edin bu düşüncenin verdiği haz sizin çalışma hormonlarınızı tetiklemeye yardımcı olur kısa zamanda büyük işler yapmış olursunuz ..Kazandıktan sonra way halinize (4. sınıf ögrencisi olarak İlk sene sakın sallamayyın kız mız ugruna yapacaklarınızı 4. seneye bırakın yoksa zamanınız  kalmaz ders calısmaktan :))

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bakalım nasıl bişiymiş bu öss anlıcaz bu sene..

Asla Asla Deme. . .
Toplam Hit: 6003 Toplam Mesaj: 52