folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öss 2009 Yaklaştı..

Öss 2009 Yaklaştı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

fındık yemeyi unutmayın.. ne de olsa faydaları say say bitmez..

selling unlimited fındık!!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

ercag bunu yazdı:
    -----------------------------

sınav yarın bütün müridlere başarılar dilerim...

kazanmaya şartlamayın kendinizi amaaaaaaan diyip geçin öyle daha iyi geçiyor sınav...

sınıfa girdiğinizde sağa sola bakın kendinizi motive edin. misal ; şu lavuğa bak tipini züktüğüüüüm felan gibisinden :)

sonra sınav kağıdı gelince aga bu nedir yaaa diyin hafif sesle dalga geçercesine...

bunlar sizi motive edicektir...

sonra başlayın sınava sağa sola bakın milletin heyecanını görün içinizden dalga geçin ve gülün :)

sağol usta tavsiyelerine uyucam =)

bugüne kadar dediklerini yaptığım tüm denemelerde iyi sonuç aldım ama bi kız görüp kesmeye falan başlayınca sınav konsantrem bozuluyo benm =D 

Zugzwang
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

ercag bunu yazdı:

Harbi ben de aynen böyle yapmayı düşünüyorum :) Çok stres olunca acayip zararı oluyo kafadan 2-3 net gider yani. Daha ilk deneyimim ama umutluyum seneye kalmamak için uğraşıyoruz :D

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

biz takmıyozda babamız takıyor usta :) Bana kalsa seneye bidaha girerim olmadı 3. defa girerim ama kazanırım. babam ve annem ne ugrasacan ilk girisinde kazan strese girme 1 sene daha diyor. Bu bende baskı ve korku oluşturuyor. b.de ailem dersaneye çok para bayıldı emeklerinin bosa gitmesinden çekiniyorum. yoksa ben 3. defa girerim ama yinede kazanırım kendimden eminim. Ama bu sene fazla hazır değilim. Sınav çıkışı babam nasıl gecti oğlum diye sorunca ne diyeceğimi düşünüyorum 1 haftadır.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

begendik bunu yazdı:

Bak hacı olay şu; çok kolaydı sorular hep bildiğim yerlerdendi diycen. Sonra tvlerde zaten soru çözümleri oluyo babanı da al geç tv karşısına bu soruyu da ben aynen bu şekilde yapmıştım falan fistan bişeyler de :) Sonra sınav puanın düşük gelirse de kaydırma yapmışım halbuki hepsi doğruydu vs. diye baya bi üzül böyle bi kaç gün suratın asık gez sonrasında sorun olacağını sanmıyorum :D

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek
    stres yapmayın normal bir denemeye giriyomuş gibi girin.hepinize başarılar

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    ozAnkaraguclu bunu yazdı:

begendik bunu yazdı:

Bak hacı olay şu; çok kolaydı sorular hep bildiğim yerlerdendi diycen. Sonra tvlerde zaten soru çözümleri oluyo babanı da al geç tv karşısına bu soruyu da ben aynen bu şekilde yapmıştım falan fistan bişeyler de :) Sonra sınav puanın düşük gelirse de kaydırma yapmışım halbuki hepsi doğruydu vs. diye baya bi üzül böyle bi kaç gün suratın asık gez sonrasında sorun olacağını sanmıyorum :D

dersanede hiç kaydırma yapmadın da öss demi yaptın la deyip dalarsa hiç şaşırmam. :)) şaka şaka kaydırma yalanı yalan oldu hoca işlmez. Sunu demeyi planlıyorum.. Mat kısmında heyecandan işlem hatası yapmış olabilirim. sonuca bir türlü usamadım bazı sorularda. Edeb kısmında hep 2 şık arasında kaldım diycem. eve ayrıntılı rapor geldiği zaman da alıp yırtıcam baba gelmedi dicem :))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    bu sene son öss sanırım. girecek müritlerin allah yardımcısı olsun. tbtden derece bekliyoruz bi tane :)

We can be more, we can be much more.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    yaklaştı diye diye geldi çattı, yarın össye giriyoruz, kendimle birlikte yarın mücadele edecek olan bütün mürid ve müridelere başarılar dilerim, herşey gönlünüzce olsun.heycan yapmayın kötü olur.

http://kocaer.me
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek
    hocam o yollardan geçmiş birisi olarak söyliim bence kendinizi boşu boşuna kasıyosunuz sınav üstü. bu zamana kadar ne kadar çalıştıysanız onun karşılığını alıcaksınız sınav sonucunda. valla zaman öyle bi akıp geçiyoki 7 sene önce girip sonunda inşaat mühendisi oldum ve asıl mücadelenin bundan sonra başladığını gördüm. keşke hep öğrenci kalsam da öss ye hazırlansam.

boş tenekeden çok ses çıkar
Toplam Hit: 10395 Toplam Mesaj: 91