ÖSS Açıklandı - Tüm Konular Bu Başlık Altına Toplansın. Yeni Konu Açmayın.
-
Kimlik no.mun ve ismimin yazılı olduğu bi sayfaya kadar gelebildim opera ile ; daha fazlasına gidemio : )
-
puanlar baya artacaga beznior gecen sene 303 alan arkımın basarı sırasu 18000 di bu sene 330 alanın 12000 :| 1 puanla 1000 sıra attıgını var sayarsak aboo :|
-
eeeet arkadaşlar büyük başarı barajı bile geçemedik a.q :)))
-
yarım saattir girmeyi deniyorum olmuyor..kimlik no'!ya kadar geldim ama orada tıkandı.yok mu databasesini çökertip bana gönderecek heykır:)
-
amk nsıl baktınız ya açılmıyo ki site
-
ben en son baktıgımda sistem zamanı 10.29.47 yi gösteriyodu. ondan sonrasını saydım kendim hemen baktım :D ama puanım bekldigimden düşük geldi ben 235 bekliyordum 226 geldi anlamadım olayı sanırım yeni puanlama sisteminden olabilirmi acep yoksa bendemi iş yok :D
-
oss2007.osym.gov.tr
buradan da bakabilirsiniz bilmeyenler vardır belki
-
dayı farklı sitelere mi giriyoz bi eleman diyo orda yazılan puan okul puanının eklenmiş hali zaten öteki diyo o ham puan okul puanı sağdaki öbürü dio hayır alttaki. zaten sıralama hiç yazmıyo. lan girdim ama hiçbişey anlamıyorum biri açıklasın:D
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
yarım saattir girmeyi deniyorum olmuyor..kimlik no'!ya kadar geldim ama orada tıkandı.yok mu databasesini çökertip bana gönderecek heykır:)
-----------------------------Henüz tavlada puanlarimiz calinmadi :D
-
sayfanın tamamı cıkmıo bazen ust tarafta yazanlar ham puanının sayfanın alt tarafında yazıo okul puanı eklenmiş hali
Toplam Hit: 24674 Toplam Mesaj: 214