folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öss Den Analayan Müritler :)

Öss Den Analayan Müritler :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

müritler nette bi araştırma yaptım ama kesin bi sonuç bulamadm şimdi sorum şu 2008 Deniz Harp Okulunun Taban puanı kaç yani 2009 da kaç civarı  gelir bi tahmininiz varmı?

Saygılar!

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

http://www.dho.edu.tr/OGR-ALIM/DHO/sss.htm

en alttada bu yazıyor

2008-2009 Eğitim ve Öğretim yılı için taban puanlarınız ne olmuştu?

2008-2009 Eğitim Öğretim yılı ikinci seçim aşamalarına çağrı taban puanları erkekler için SAY-2 247 (OÖBP hariç), bayanlar için SAY-2 240 (OÖBP hariç) olarak

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    legion_of_doom bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.dho.edu.tr/OGR-ALIM/DHO/sss.htm

en alttada bu yazıyor

2008-2009 Eğitim ve Öğretim yılı için taban puanlarınız ne olmuştu?

2008-2009 Eğitim Öğretim yılı ikinci seçim aşamalarına çağrı taban puanları erkekler için SAY-2 247 (OÖBP hariç), bayanlar için SAY-2 240 (OÖBP hariç) olarak

abi 247 mi çok düşük değil mi ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    ham puan hocam o :) say-2 den

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    legion_of_doom bunu yazdı:
    ham puan hocam o :) say-2 den
    nasıl yani ben öss den anlamamda valira abla mesela oraya girebilirmiyi başvuru yapsa ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

ben ne bileyim valira ablan girebilir mi?

say-2 den ham puan erkekler için 247 ymiş bayanlar için de 240. eğer hamda yani okul puanı eklenmeden öss den aldığı puan 240 ve üstüyse geçen seneye göre geçer.Ama bu sene puanlar değişebilir de..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    valira abla 350 lerde aldıda ondan dedim okul kaç puan ekliyorki :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek
    hocam 240 yüksek bi puan değil, girebilen çok olur yani..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lenova
    lenova's avatar
    Erkek
    hocam kafanı  kuma sok.:D çok düşük
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    harp okullarının puanları çok düşmüş tabi çok az kontenjan oluyor bildiğim kadarıyla büyük çoğunluğu askeri liseden giriş yapıyor %5 yada %10 normal liseden girenler için.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    güzell güzell ya da bence astsubay olcak kişiler aklıma bişy geldi denizci astsubay olacağınıza bi dandik denizcilik okuluna gidin askere çağrılınca tamam mı devam mı diince devam diyin subay olarak yükselin :) tabi denizci olmalısınız :)

Toplam Hit: 1662 Toplam Mesaj: 15