folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öss Giriş Yerleri

Öss Giriş Yerleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    merhabalar.geçenlerde bir konu açılmıştı nerede gireceğimiz bildirilmedi falan diye.benim kağıdım dün geldi ilköğretim okuluna çıkmış.1.84 boyla ben nasıl sığıcam oraya ya?sormak istediğim asıl şey şu : biz öss başvurularını yaparken boyumuzu falan yazdırdılar.amaç uzunlar liseye kısalar ilköğretime sanıyodum ben.harbiden de iyi olurdu yani.yandım ki ne yandım.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek
    uzunları öne oturtacaklardı benm bildiğim arkaya doğru kısalacak..

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    benim kağıt haala gelmedi , netten bakabiliyormuyuz ?

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    benmkide hala gelmedi netten bakamıyorz sanırım gecen sene bakmıstı ama bu sene yok sanırım. . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek
    Benim kağıdımda gelmedi meraktan öldüm bittim yaa nerede giricem. Ama sıram belli 27. sırada giriyorum burdan büyük bi yerde girdiğimi çıkartabilirim. :)))

http://yanduvar.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

Benımde kagıt gelmedı hala daha..İnş bi yamuk cıkmazda gelir :D

Össnın sıtesınde yazan kodları cozemedımı daha kımse merak ettım ama ogrenemıyorum :S

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ankarada bir çok kişinin kağıtları geldi gelmeyenlerinkide gelir dağıtılmaya başlanmış

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

HolyReform bunu yazdı:
    -----------------------------
    merhabalar.geçenlerde bir konu açılmıştı nerede gireceğimiz bildirilmedi falan diye.benim kağıdım dün geldi ilköğretim okuluna çıkmış.1.84 boyla ben nasıl sığıcam oraya ya?sormak istediğim asıl şey şu : biz öss başvurularını yaparken boyumuzu falan yazdırdılar.amaç uzunlar liseye kısalar ilköğretime sanıyodum ben.harbiden de iyi olurdu yani.yandım ki ne yandım.

1.90 boyla ilkogretim okulunda kirik masada en kose solda yanip sonen floresanli bi sinifta sinavi olmustum. Masadaki deliklere dikkat edin yuvarlaklari doldururken delige gelirseniz kagit yirtiliyo, o soru sayilmiyo. 

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek

1.86 boyla Üniversitenin Amfisinde Giriyom :) Serin Serin

De Get Yalan Dünya...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek
    ins gelmez. :D benmki neden kazanamadın diye soranlara girş kaagıtlarında problem olustu derim bide osym ye dava açarım :F
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    Osiris bunu yazdı:

HolyReform bunu yazdı:

1.90 boyla ilkogretim okulunda kirik masada en kose solda yanip sonen floresanli bi sinifta sinavi olmustum. Masadaki deliklere dikkat edin yuvarlaklari doldururken delige gelirseniz kagit yirtiliyo, o soru sayilmiyo. 

eyw hocam

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
Toplam Hit: 2818 Toplam Mesaj: 19