Öss Giriş Yerleri
-
merhabalar.geçenlerde bir konu açılmıştı nerede gireceğimiz bildirilmedi falan diye.benim kağıdım dün geldi ilköğretim okuluna çıkmış.1.84 boyla ben nasıl sığıcam oraya ya?sormak istediğim asıl şey şu : biz öss başvurularını yaparken boyumuzu falan yazdırdılar.amaç uzunlar liseye kısalar ilköğretime sanıyodum ben.harbiden de iyi olurdu yani.yandım ki ne yandım.
-
uzunları öne oturtacaklardı benm bildiğim arkaya doğru kısalacak..
-
benim kağıt haala gelmedi , netten bakabiliyormuyuz ?
-
benmkide hala gelmedi netten bakamıyorz sanırım gecen sene bakmıstı ama bu sene yok sanırım. . .
-
Benim kağıdımda gelmedi meraktan öldüm bittim yaa nerede giricem. Ama sıram belli 27. sırada giriyorum burdan büyük bi yerde girdiğimi çıkartabilirim. :)))
-
Benımde kagıt gelmedı hala daha..İnş bi yamuk cıkmazda gelir :D
Össnın sıtesınde yazan kodları cozemedımı daha kımse merak ettım ama ogrenemıyorum :S
-
arkadaşlar ankarada bir çok kişinin kağıtları geldi gelmeyenlerinkide gelir dağıtılmaya başlanmış
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------
merhabalar.geçenlerde bir konu açılmıştı nerede gireceğimiz bildirilmedi falan diye.benim kağıdım dün geldi ilköğretim okuluna çıkmış.1.84 boyla ben nasıl sığıcam oraya ya?sormak istediğim asıl şey şu : biz öss başvurularını yaparken boyumuzu falan yazdırdılar.amaç uzunlar liseye kısalar ilköğretime sanıyodum ben.harbiden de iyi olurdu yani.yandım ki ne yandım.
-----------------------------1.90 boyla ilkogretim okulunda kirik masada en kose solda yanip sonen floresanli bi sinifta sinavi olmustum. Masadaki deliklere dikkat edin yuvarlaklari doldururken delige gelirseniz kagit yirtiliyo, o soru sayilmiyo.
-
1.86 boyla Üniversitenin Amfisinde Giriyom :) Serin Serin
-
ins gelmez. :D benmki neden kazanamadın diye soranlara girş kaagıtlarında problem olustu derim bide osym ye dava açarım :F
-
Osiris bunu yazdı:
-----------------------------HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------1.90 boyla ilkogretim okulunda kirik masada en kose solda yanip sonen floresanli bi sinifta sinavi olmustum. Masadaki deliklere dikkat edin yuvarlaklari doldururken delige gelirseniz kagit yirtiliyo, o soru sayilmiyo.
-----------------------------eyw hocam