Öss İcin...
-
slm arkadaslar bu sene öss sınavına gircem malum ders calismak lazım daha önce girip kazanan arkadasların bildigi güzel konuyu anlatan soruların cözümlü olan ve basit şekilde anlatan kitaplar hangileridir ?
-
ya kitabı salla bir site vardı video anlatımları var konu konu indirmedin izliyorsun süpher bişidi yeni bir site akşam yazarım istersen pm atarım
-
matematik 1-2 için birey yayınlarının kitapları var konudan sonra birsürü çözümlü örnekleri olur o kitap iyidir..
sonra matematiğin benim gibi iyi değilse fem ilkadım yayınlarının matematik kitabı var "en basitten zora doğru"güzel
hazırlanmış bi kitap..eğer geometrin de pek yoksa bunun bir de ayrı geometri kitabı var.eğer bu konularda iyiyim dersen ki
o zaman fem in soru bankalarını alıp çözebilirsin..resimlerini bulursam eklerim buraya..ealık mı sözel mi sayısal mı
belirtmemişsin..
-
yalnız 2006 olmıycak o
biraz tuzludur ama güzel
fasikül şeklinde
-
hocam öncelikle geçmiş olsun dileklerimi ileteyim.iide hocam senin bölümün ne?
-
hacı senin alan ne ona göre bişiler söleyelim...
-
Leo5 bunu yazdı:
-----------------------------yalnız 2006 olmıycak o
biraz tuzludur ama güzel
fasikül şeklinde
-----------------------------haci fem-zirve-maltepe-körfez bunlar hep aynı aslında biri fasikül yapmış diğeri birleştirip vermiş :D
-
lan adam sözelim dicek şimdi hepniz kalacanız öle )
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
lan adam sözelim dicek şimdi hepniz kalacanız öle )
-----------------------------
sözel öğrencisi genelde ders çalışmayı sevmeyen tipler oluıyo abi arkadaşlardan biliyorum tahminim ea xD aslında ea cılar da sevmez de en azından heveslenir :P -
eğer eşit ağırlıksan matematik için femin yayınları güzel bireyin geometrisi güzel bide sakın çıkmış soruları alma internetten bi iki kere çöz yeter dersaneye gidiyosan zaten çözersin biliyorum ben okulda herkese aldırdılar bi b*k a yaramadı keşke çözmeseydim
-
Hocam eğer konu anlatımı için istiyosan Tumay yayınlarından başla en iyisi o sonra Fdd yayınları iyidir rahat anlaşılır 'maltepe'yayınlarını da önermem şahsen soruları çok sinir bozucu çok ağır
Toplam Hit: 2824 Toplam Mesaj: 20