Öss Kalkdı, Yerine Yöges Geldi..
-
öğrenciler için zor ve külfetli olsada uzun vadede eğitim açısından daha sağlıklı olacağaını düşünüyorum. yıllardır yakınır dururuz; "hayatımız 3 saatlik bir sınavla belirlenemez" diye. bu sistem hem bunu kaldıracak hemde öğrencilerin okul eğitimine daha önem vermelerini sağlayacak. benim girdiğim öss sistemi lise 1 dışındaki 2 ve 3 sınıfların önemini ortadan kaldırmıştı sonra bu yeni sistem geldi tüm lise boyunca girilen derslerin önemi arttı. şimdi bu yeni sistem hem lisede iyi bir öğrenci olmayı gerektiriyor hemde öğrenciye daha disiplinli bi hayata yönlendirir. eğer bu yeni sistem gelirse eminimki vatan millet için daha yararlı olacaktır.
-
Yeni nesil kaydı olm size:D Hadi öss de bi sene yattın die sene kazanma olasılııın vardı şimdi çok kötü oldu cidden.Adam sırf alın işte 3 saatte hayatınızı değiştirmiyoz daha fazla saat veriyoz gibi sistem kodu.
-
meslek liseleri ve ihl nin önleri açılıyor. katsayı eşitsizliği kalkıyor.
hepiniz mühendis olabileceksiniz diyordum yöges ile olacak bu. altyapı işlemleri başlamıştır hayırlı olsun.
-
walla yeni nesil öğrencilere geçmiş olsun demekle birlikte çok iyi olacağınıda düşünüyorum ama
beni ilgilendiren taraf mezun öğrenciler nasıl yapacak özellikle meslek cıkıslı öğrencilerin durumları ne olacak onu merak ediyorum inşallah şu kat sayı zamazingosu kalkarda bizde rahatlıkla 4 sene üniversite okuyabiliriz.
-
10.sınıf olarak ayvayı yemiş bulnuyoruz eğer bu sene sınav olursa :|
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------walla yeni nesil öğrencilere geçmiş olsun demekle birlikte çok iyi olacağınıda düşünüyorum ama
beni ilgilendiren taraf mezun öğrenciler nasıl yapacak özellikle meslek cıkıslı öğrencilerin durumları ne olacak onu merak ediyorum inşallah şu kat sayı zamazingosu kalkarda bizde rahatlıkla 4 sene üniversite okuyabiliriz.
-----------------------------Dostum her sistemin zaafı vardır.Bundada olan mezunlara olacak ya sabit tutcaklar bazı değerlerini yada diploma notuna göre kasacaklar bişi düşünmüşlerdir.Ama mezunlar için şu anki durumdan ii olabileceği tartışılır!
-
- Yeni sistemle, tartışmalı katsayı problemi de çözülecek. 2008 yılı içinde katsayı sisteminin kaldırmasıyla, meslek lisesi öğrencileri de üniversitelerin 4 yıllık bölümlerini tercih edebilecek.
Şimdi bu sene yeni katsayılarmı uygulanacak ? :S -
kardeşim değiştirip duruyorlar milletdiyor ki oooo bak ne iyi işler yapıyrlar şak şak şak...Sadece göz boyama başka birşey değil.
Össyi böyle 1. bölüm 2.bölüm yapmadan önce 220 lerde puan alıyordum şimdi mi?Barajı geçmek yani 185 alabilmek için uğraşıyorum.
Saçmalık.aslında bu sınav iyi ama biz ne olacağız bittik...
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim değiştirip duruyorlar milletdiyor ki oooo bak ne iyi işler yapıyrlar şak şak şak...Sadece göz boyama başka birşey değil.
Össyi böyle 1. bölüm 2.bölüm yapmadan önce 220 lerde puan alıyordum şimdi mi?Barajı geçmek yani 185 alabilmek için uğraşıyorum.
Saçmalık.aslında bu sınav iyi ama biz ne olacağız bittik...
-----------------------------
Haklısın zumsuk ister istemez her konuya hakim olamıyosun çünkü çok konu var.ÖSs ye tepkiler vardı bu tepkileri dindirmek amaç.Artık hakkaten öle arka sıradakiler,hayat bilgisi gibi diziler sadece tv de yaşanacak çünkü eski sistemden daha fazla ders yapmak gerekiyo bu sistemde hadi hayrlısı. -
Anasını satiim kılpayı kurtukuom bu sene kesn kazanmam lazım yoksa bi daha üniversiteye falan giremem ben