folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Öss Kalkdı, Yerine Yöges Geldi..

Öss Kalkdı, Yerine Yöges Geldi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    öğrenciler için zor ve külfetli olsada uzun vadede eğitim açısından daha sağlıklı olacağaını düşünüyorum. yıllardır yakınır dururuz; "hayatımız 3 saatlik bir sınavla belirlenemez" diye. bu sistem hem bunu kaldıracak hemde öğrencilerin okul eğitimine daha önem vermelerini sağlayacak. benim girdiğim öss sistemi lise 1 dışındaki 2 ve 3 sınıfların önemini ortadan kaldırmıştı sonra bu yeni sistem geldi tüm lise boyunca girilen derslerin önemi arttı. şimdi bu yeni sistem hem lisede iyi bir öğrenci olmayı gerektiriyor hemde öğrenciye daha disiplinli bi hayata yönlendirir. eğer bu yeni sistem gelirse eminimki vatan millet için daha yararlı olacaktır.

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Yeni nesil kaydı olm size:D Hadi öss de bi sene yattın die sene kazanma olasılııın vardı şimdi çok kötü oldu cidden.Adam sırf alın işte 3 saatte hayatınızı değiştirmiyoz daha fazla saat veriyoz gibi sistem kodu.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

meslek liseleri ve ihl nin önleri açılıyor. katsayı eşitsizliği kalkıyor.

hepiniz mühendis olabileceksiniz diyordum yöges ile olacak bu. altyapı işlemleri başlamıştır hayırlı olsun. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

walla yeni nesil öğrencilere geçmiş olsun demekle birlikte çok iyi olacağınıda düşünüyorum ama

beni ilgilendiren taraf mezun öğrenciler nasıl yapacak özellikle meslek cıkıslı öğrencilerin durumları ne olacak onu merak ediyorum inşallah  şu kat sayı zamazingosu kalkarda  bizde rahatlıkla 4 sene üniversite okuyabiliriz.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    10.sınıf olarak ayvayı yemiş bulnuyoruz eğer bu sene sınav olursa :|

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı:
    -----------------------------

walla yeni nesil öğrencilere geçmiş olsun demekle birlikte çok iyi olacağınıda düşünüyorum ama

beni ilgilendiren taraf mezun öğrenciler nasıl yapacak özellikle meslek cıkıslı öğrencilerin durumları ne olacak onu merak ediyorum inşallah şu kat sayı zamazingosu kalkarda bizde rahatlıkla 4 sene üniversite okuyabiliriz.

Dostum her sistemin zaafı vardır.Bundada olan mezunlara olacak ya sabit tutcaklar bazı değerlerini yada diploma notuna göre kasacaklar bişi düşünmüşlerdir.Ama mezunlar için şu anki durumdan ii olabileceği tartışılır! 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    - Yeni sistemle, tartışmalı katsayı problemi de çözülecek. 2008 yılı içinde katsayı sisteminin kaldırmasıyla, meslek lisesi öğrencileri de üniversitelerin 4 yıllık bölümlerini tercih edebilecek.

Şimdi bu sene yeni katsayılarmı uygulanacak ? :S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kardeşim değiştirip duruyorlar milletdiyor ki oooo bak ne iyi işler yapıyrlar şak şak şak...Sadece göz boyama başka birşey değil.

Össyi böyle 1. bölüm 2.bölüm yapmadan önce 220 lerde puan alıyordum şimdi mi?Barajı geçmek yani 185 alabilmek için uğraşıyorum.

Saçmalık.aslında bu sınav iyi ama biz ne olacağız bittik... 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

kardeşim değiştirip duruyorlar milletdiyor ki oooo bak ne iyi işler yapıyrlar şak şak şak...Sadece göz boyama başka birşey değil.

Össyi böyle 1. bölüm 2.bölüm yapmadan önce 220 lerde puan alıyordum şimdi mi?Barajı geçmek yani 185 alabilmek için uğraşıyorum.

Saçmalık.aslında bu sınav iyi ama biz ne olacağız bittik...

Haklısın zumsuk ister istemez her konuya hakim olamıyosun çünkü çok konu var.ÖSs ye tepkiler vardı bu tepkileri dindirmek amaç.Artık hakkaten öle arka sıradakiler,hayat bilgisi gibi diziler sadece tv de yaşanacak çünkü eski sistemden daha fazla ders yapmak gerekiyo bu sistemde hadi hayrlısı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    Anasını satiim kılpayı kurtukuom bu sene kesn kazanmam lazım yoksa bi daha üniversiteye falan giremem ben

NEDEN? (soru olarak)
Toplam Hit: 9919 Toplam Mesaj: 36